Vilkår og betingelser

Norgespilltips.com er et nettsted som drives av Nordic Affiliates Group. Et selskap registrert i Århus, Danmark under firmanummeret CVR: DK40555447.

Ved å besøke og bruke nordicaffiliatesgroup.com overholder du og godtar vilkårene nedenfor. Derfor anbefaler vi deg å lese nøye de nedenfor angitte vilkårene og personvernreglene våre før du bruker nettstedet.

Vilkårene og betingelsene som personvernregler knyttet til dette nettstedet kan endres når som helst. Brukere vil bli informert gjennom en melding på nettstedet om endringene i policyen samt vilkår og betingelser.

ADVARSEL

Nordicaffiliatesgroup.com har ikke til hensikt at noe av informasjonen på dette nettstedet skal brukes til ulovlige formål. Du må forsikre deg om at du oppfyller alle alderskrav og andre myndighetskrav før du går inn på et kasino eller plasserer en innsats. Nettgambling er ulovlig i mange jurisdiksjoner, og brukere bør konsultere juridiske rådgivere angående lovlig status for online pengespill og spill i deres jurisdiksjoner.

Våre vilkår

Husk det faktum at begrepene “oss” og “vi” brukt i vilkårsseksjonen strengt tatt refererer til nordicaffiliatesgroup.com, mens begrepet “du” strengt refererer til brukeren.

Innhold

Alt innholdet som brukes på dette nettstedet eies av oss. Kopiering og bruk av materialet som finnes på nettstedet er ikke akseptabelt, og brudd på opphavsretten er straffbart etter loven.

Informasjon og nøyaktighet av listede bonuser

Verken norgespilltips.com eller noen tredjepart som kan involveres, tar noe ansvar for nøyaktigheten, aktualiteten, ytelsen, fullstendigheten og egnetheten til informasjonen og materialene som finnes på dette nettstedet. Den presenterte informasjonen på nettstedet er gjenstand for subjektivitet og personlige meninger så vel som menneskelige feil, følg derfor et kritisk øye med informasjonen som gis.