Tippetips Zenit St Petersburg vs Club Brugge

Nedtellingen startet for at handlingen skulle begynne i Champions League på tirsdag da Zenit St. Petersburg møter Club Brugge .

Rull ned for alle våre tippetips og statistikk for Zenit Saint Petersburg v Club Brugge-spillet (inkludert de beste odds).

Zenit St. Petersburg

Zenit St. Petersburg , som prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter 3-1 Premier League-seieren mot Sotsji.

For Zenit St. Petersburg var målscorerne Vyacheslav Karavayev (16 ‘), Aleksandr Yerokhin (24’) og Douglas Santos (90 ‘). Kirill Zaika (57 ‘) scoret for Sotsji.

Hans siste resultater belyser det faktum at ting er på vei i forsvaret av Zenit St. Petersburg. Zenit St. Petersburg har vært “elendig” med sine rivaler, og har tillatt ballen å legge seg inn i gjerdet sitt på de siste seks møtene bare 4 ganger. Imidlertid er den slags trend ikke sikker på å fortsette i dette spillet.

Club Brugge

Club Brugge kom inn i dette spillet etter en 3-0-seier i First Division A ved å slå RSC Anderlecht i forrige kamp.

For Club Brugge ble målene scoret av Krépin Diatta (23 ‘), Hans Vanaken (48’) og Ruud Vormer (94 ‘).

I så mange som 5 av de forrige 6 kampene som involverer Club Brugge, er det blitt scoret minst 3 mål. Gjennomsnittet av antall kommentarer per kamp i løpet av denne perioden er 3,5, hvorav gjennomsnittet av mål for Club Brugge endte opp med 2,83.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Analysen vår får oss til å tenke at Zenit Saint Petersburg godt kunne være til stede på resultattavlen minst to ganger mot Club Brugge, som ikke vil ha mange muligheter til å åpne scoringen. Vi går for en avslappet 2-0 ledelse for Zenit St. Petersburg på slutten av reguleringstiden.