Tippetips Wolves vs Newcastle United

Wolves stiller laget sitt mot sine vakthavende gjester Newcastle United i denne Premier League-kampen på søndag.

Rull ned for å se alle tippetips, statistikk og brukerundersøkelse for Wolves mot Newcastle United (inkludert de beste spill oddsen).

Wolverhampton Wanderers

Wolves , vinneren av sitt siste spill, håper å oppnå et lignende resultat etter 0-1 Premier League-seier over Leeds United.

I den kampen oppnådde Wolverhampton Wanderers 33% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 3 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Wolverhampton Wanderers var Raúl Jiménez (70 ‘). Leeds United hadde 13 skudd på mål med 2 av dem på mål.

Et interessant faktum i de siste Wolves-kampene er det store antallet tomme poeng.

Tatt i betraktning de seks tidligere kampene som ledet opp til denne, i 5 av dem, ville et spill på BTTS ha vært en taper. Selvfølgelig fortsetter ikke den slags trenden i neste kamp.

Overholdelse av informasjonen før møtet, ulvene:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Newcastle United på de siste 4 kampene.
  • har ikke slått Newcastle United i sine 3 foregående seriekamper.

Newcastle United

Etter å ha blitt slått i sitt siste møte fra Manchester United i Premier League-aksjon, håper Newcastle United og deres medfølgende fans på et bedre resultat her.

I det møtet oppnådde Newcastle United 36% ballbesittelse og 7 målforsøk med 4 av dem på mål. På motstandersiden traff Manchester United 28 skudd på mål med 14 av dem på mål. Luke Shaw (2 ‘Selvmål), Harry Maguire (23’), Bruno Fernandes (86 ‘), Aaron Wan-Bissaka (90’) og Marcus Rashford (96 ‘) scoret for Manchester United.

Etter å ha illustrert deres appetitt for høyt scorende kamper, har det blitt scoret 23 ganger i de 6 foregående kampene som Newcastle United har spilt, i gjennomsnitt 3,83 mål for hver kamp. Motstanderne hans har scoret 10 av totalen.

De tidligere møtene deres viser at Newcastle United:

  • har ikke vunnet mot Wolves når de har spilt dem borte i de to foregående seriekampene.
  • er ubeseiret mot Wolves når de har spilt dem borte fra hjemmet i de forrige 6 seriekampene. En imponerende strek.
  • har ikke blitt beseiret i de tre siste bortekampene på bortebane.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi føler at Wolves kan være i stand til å score et par ganger når de konkurrerer mot Newcastle United, som kan synes det er vanskelig å slå motstanderens forsvar. Vi kan se en stille 2-0-seier for Wolves når de nådde 90 minutter.