Tippetips Wolves vs Crystal Palace

På Premier League-kampen på hjemmebane denne fredagen, vil hjemmeklubben Wolves bli ønsket velkommen til motstanderen, Crystal Palace .

Her vises de mest komplette tippetips og statistikken for Wolves v Crystal Palace-spillet – i tillegg til de beste oddsen.

Wolverhampton Wanderers

Wolves går inn i denne kampen etter en 1-1 uavgjort i Premier League mot Newcastle United.

På det møtet hadde Wolves 63% ballbesittelse og 16 sjanser til å score med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Wolves var Raúl Jiménez (80 ‘). På den andre siden hadde Newcastle United 5 skudd på mål med to av dem på mål. Jacob Murphy (89 ‘) var målscorer for Newcastle United.

Ulver har ikke siktet sitt skudd i det siste. Hans scorede mål var bare 4 mot motstanderne i løpet av hans siste seks utfordringer. I disse duellene har Wolves også sett antall motstanderes totale mål nå 9. La oss se om den trenden kan fortsette her.

Kommer inn i denne kampen, viser informasjonsguiden at Wolves:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Crystal Palace de siste to kampene.
  • er ubeseiret i de to siste seriekampene hjemme.

Crystal Palace

Crystal Palace kommer inn i dette oppgjøret etter en 1-2 Premier League-seier over Fulham i forrige kamp.

I den kampen hadde Crystal Palace 35% ballbesittelse og 14 skudd på mål med 10 av dem på mål. For Crystal Palace ble målene scoret av Jaïro Riedewald (8 ‘) og Wilfried Zaha (63’). På motstanderens side traff Fulham 16 skudd på mål med 3 av dem på mål. Tom Cairney (95 ‘) scoret for Fulham.

Tallene forteller sin egen historie: Crystal Palace har blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene, med rivaler som scorer 9 mål totalt. Defensivt har Crystal Palace sett sine svakheter avslørt.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi at Crystal Palace vil ha svært liten sjanse til å stikke hull på garnene mot Wolves, som med innsats kanskje kan score et mål og komme seirende ut. Derfor ser vi en tett 1-0-seier for Wolves når dommeren bestemmer slutten. Vi tror det blir en kamp med begrenset lovbrudd.