Tippetips West Bromwich Albion vs Burnley

Burnley drar hjem til sine rivalers mandag til Premier League-kampen mot hjemmelaget West Bromwich Albion .

Våre data, tippetips og valg for West Bromwich Albion – Burnley kan sees i sin helhet nedenfor, inkludert de siste kampodds.

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion håper å bli bedre her etter å ha tapt sin siste kamp mot Southampton, 2-0, i Premier League.

I den kampen hadde West Bromwich Albion 39% ballbesittelse og 5 skudd på mål med 2 på mål. På den andre siden hadde Southampton 13 skudd på mål med 7 av dem på mål. Moussa Djénépo (41 ‘) og Oriol Romeu (69’) scoret for Southampton.

Det har vært sjelden i nyere tid at West Bromwich Albion har klart å unngå mål mot i løpet av 90 minutter. West Bromwich Albion har faktisk innrømmet touchdowns på 5 av de siste 6 møtene, med totalt 15 mål på den tiden.

På vei inn i dette møtet er West Bromwich Albion uten seier i de siste 4 seriekampene. Dette er aldri bra.

Burnley

Etter å ha blitt slått i sitt siste møte i hendene på Newcastle United i Premier League-action, håper Burnley og hans fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen hadde Burnley 53% ballbesittelse og 8 forsøkte mål med 4 av dem på mål. Målscorer for Burnley var Ashley Westwood (61 ‘). hadde 10 forsøk på mål med 5 av dem på mål. Allan Saint-Maximin (14 ‘) og Callum Wilson (65’, 77 ‘) scoret for Newcastle United.

I sin form har Burnley scoret i 5 av sine siste 6 kamper, og sett motstanderne score 12 mål totalt. Defensivt kunne Burnley forbedre ting litt. Vi må finne ut om dette mønsteret kan fortsette i dette møtet.

Når vi går inn i denne kampen, er Burnley vinneløse de siste to seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at mellom Burnley og West Bromwich Albion kan det være en veldig tett kamp, ​​hvor begge lag nøytraliserer hverandre. Det vil være interessant å se hvordan spillet utfolder seg, men en uavgjort-uavgjort er veldig mulig. Vi går gjennom en tett 1-1 uavgjort etter 90 minutter.