Tippetips Villarreal vs Alaves

Tippetips Villarreal vs Alaves 30/09

At Alaves fortrenger sine motstanders felt på onsdag til La Liga-kampen mot verten Villarreal .

Full spådommer, statistikk før kamp og brukerundersøkelse for Villarreal v Alaves vises her på denne siden – pluss de siste kampodds.

Villarreal 

Villarreal håper å gjenta sitt siste resultat, etter 2-1-prestasjonen i La Liga versus Eibar.

I den kampen nådde Villarreal 57% ballbesittelse og 14 målforsøk med 8 av dem på mål. For Villarreal ble målene scoret av Gerard Moreno (63 ‘) og Paco Alcácer (71’). Eibar nådde 12 skudd på mål med 4 på mål. Kike García (50 ‘) scoret for Eibar.

Villarreal har slitt med å holde nullen i det siste, selv om de også har klart å score mål. Ser vi på de siste 6 kampene, har Villarreal sett gjerdet sitt slått i 5 av dem, så vel som de scoret i 6 av disse kampene. Vi må likevel vente og finne ut om en slik trend vedvarer i dette møtet.

Overvåke informasjonen før møtet, Villarreal:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Alaves i de to siste kampene.
  • De er ubeseiret i de siste 3 seriekampene hjemme.

Alaves 

I sitt siste møte trakk Alaves 0-0 mot Getafe i La Liga-aksjer.

På den andre siden nådde Getafe CF 11 skudd på mål med 4 på mål.

Det har blitt tydelig at Alaves har vært borte fra mål på de siste seks møtene, og har truffet et knappt antall på bare 3. I disse kampene har Alaves også sett antall motstanderes totale mål slå 9.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Våre analyser får oss til å tenke at Villarreal burde score et par mål i denne kampen når de spiller Alaves, som ville finne mye motstand å score. Vi valgte en hyggelig 2-0-seier for Villarreal etter sluttfløyta.