Tippetips Strasbourg vs Marseille

Strasbourg møter borteklubben Marseille i Ligue 1-kampen fredag.

Våre tippetips og statistikk for Strasbourg mot Marseille finner du her, inkludert de siste kampoddsene.

Strasbourg

Strasbourg håper å bli bedre her etter å ha tapt sin siste kamp mot Reims, 2-1, i Ligue 1.

På det møtet oppnådde Strasbourg 48% ballbesittelse og 8 skudd på mål med to av dem på mål. For Strasbourg ble målene scoret av Bingorou Kamara (22 ‘Egenmål) og Ludovic Ajorque (30’). hadde 12 skudd på mål med 4 av dem på mål. Wout Faes (26 ‘) scoret for Reims.

Minst 3 mål per kamp ble scoret i 5 av de 6 tidligere duellene der Strasbourg har vært involvert. Deres rivaler scoret 11 mål i denne perioden mens Strasbourg samlet totalt 9. Det er selvfølgelig ikke sikkert de vil fortsette å trene her.

De tidligere møtene deres viser at Strasbourg:

  • har ikke vunnet mot Marseille på de siste 9 seriekampene.
  • de har ikke vunnet hjemme de siste to seriekampene.

Marseille

Etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp i hendene på FC Porto i Champions League-kampen, drømmer Marseille og deres tilreisende fans om å oppnå et bedre resultat i denne kampen.

FC Porto nådde 6 scoringsjanser med fire av dem på mål. Moussa Marega (4 ‘), Sérgio Oliveira (28’) og Luis Díaz (69 ‘) scoret for FC Porto.

Tallene forteller sin egen historie: Marseille har blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene, og ser motstanderne score 9 mål totalt. I forsvaret har det ikke gått så bra med Marseille.

Ser på tidligere resultater, Marseille:

  • har ikke slått Strasbourg når de har spilt dem borte i de forrige 3 seriekampene.
  • forbli ubeseiret mot Strasbourg når de har spilt dem borte fra hjemmet i de siste 4 seriekampene. Som besøkende er det en veldig solid rekord mot dem.
  • er ubeseiret i de siste 12 bortekampene på bortebane. De har klart å samle en rekke utrolige resultater.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at Marseille og Strasbourg kan være en veldig tett kamp, ​​hvor begge lag nøytraliserer hverandre. Det vil være interessant å se hvordan spillet utfolder seg, men en uavgjort-uavgjort er veldig mulig. Vi spår en veldig nær 0-0 poengsum på slutten av reguleringstiden.