Tippetips St Mirren vs Partick Thistle 07/10

Tippetips St Mirren vs Partick Thistle 07/10

Handlingen er nær å finne sted i League Cup på onsdag når St Mirren spiller Partick Thistle .

Rull ned for alle våre oddstips, statistikk  for St Mirren mot Partick Thistle – sammen med de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

St Mirren 

St Mirren vil ikke gjenta det de gjorde i forrige kamp her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Aberdeen, 2-1, i Premier League.

I den kampen oppnådde St Mirren 38% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 1 på mål. Den eneste spilleren som scoret for St Mirren var Ethan Erhahon (54 ‘). hadde 15 målforsøk med 6 av dem på mål. Marley Watkins (71 ‘) og Lewis Ferguson (90’) scoret for Aberdeen.

St Mirren har ikke vært i god støtende form den siste tiden. Hans scorede mål står på bare 3 mot motstanderklubber i løpet av de siste 6 kampene hans. I disse kampene har St Mirren også sett antall mål scoret av sine rivaler nå 11. Men en slik trend kan ikke fortsette her.

Partick Thistle 

I sin siste tur trakk Partick Thistle 1-1 mot Dunfermline Athletic i Championship-handling.

Den eneste målscoreren for Partick Thistle var Brian Graham (94 ‘). Euan Murray (72 ‘) scoret for Dunfermline Athletic.

I sin form har Partick Thistle scoret i 5 av sine siste 6 utfordringer, og etterlot konkurrentene sine til å score 7 mål totalt. På baksiden må Partick Thistle forbedre seg mye.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi føler at Partick Thistle vil få muligheten til å gjennombore St Mirren-buen. Vi tror imidlertid ikke at dette er nok til å vinne. Vi forventer en kjempet 2-1 seier for St Mirren når de 90 minuttene er nådd. Lite mål, mye følelser.