Tippetips Southampton vs Everton

Everton går til motstandernes rett søndag for Premier League-oppgjøret mot hjemmelaget Southampton .

For å se alle våre tippetips, statistikk og brukerundersøkelsen for Southampton mot Everton, bla nedover – sammen med de beste kamp oddsen.

Southampton

Southampton vil delta i denne matchen etter en tidligere uavgjort, 3-3, i Premier League vs Chelsea.

I den kampen hadde Southampton 48% ballbesittelse og 13 målforsøk med 6 på mål. For Southampton ble målene scoret av Danny Ings (43 ‘), Che Adams (57’) og Jannik Vestergaard (92 ‘). hadde 11 målforsøk med 5 av dem på mål. Timo Werner (15 ‘, 28’) og Kai Havertz (59 ‘) scoret for Chelsea.

Ralph Hasenhüttls Southampton har scoret totalt 8 ganger på sine siste 6 utspill. Til sammenligning er antall mål de har scoret i disse kampene 11.

Kommer inn i dette møtet, har Southampton ikke klart å slå Everton i sine to siste seriekamper.

Everton

I kampen før dette remiserte Everton 2-2 mot Liverpool i Premier League-aksjon.

I det møtet hadde Everton 42% ballbesittelse og 11 forsøkte mål med 5 av dem på mål. For Everton ble målene scoret av Michael Keane (19 ‘) og Dominic Calvert-Lewin (81’). På motstanderens side hadde Liverpool 22 skudd på mål med 8 av dem på mål. Sadio Mané (3 ‘) og Mohamed Salah (72’) scoret for Liverpool.

På de siste seks møtene har Everton lagt inn beløpet på 22 mål. Everton har heller ikke sluttet å score i hver og en av disse kampene. i løpet av disse kampene har forsvarerne deres lidd 10 mål scoret av sine rivaler.

Når vi går inn i dette oppgjøret, er Everton ubeseiret i de siste 3 seriekampene borte fra hjemmet.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har følelsen av at Southampton må spille veldig bra for å være til stede på resultattavlen mot Everton, som med lidelse vil ha muligheten til å score en gang og gå ut med hevede hender. På grunn av det ovennevnte forventer vi en enorm kamp med en 0-1 seier for Everton når det ikke er tid igjen. Et enkelt mål vil være nok.