Tippetips Søndag SønderjyskE vs Aalborg BK 27/09

Tippetips Søndag SønderjyskE vs Aalborg BK 27/09

På Super League-kampen på deres stadion søndag, vil programleder SønderjyskE bli sett imot sine motstandere, Aalborg BK .

Alle våre spådommer, statistikker og valg for SønderjyskE v Aalborg BK-spillet kan sees nedenfor, pluss de beste oddsene.

SønderjyskE 

SønderjyskE forventer et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Viktoria Plzeň, 3-0, i Europa League-kvalifiseringen.

Glen Riddersholms SønderjyskE har scoret 7 ganger i løpet av sine siste 6 omganger. I motsetning til dette når det totale antallet mål de har mottatt i de samme kampene 9.

De tidligere kampene deres viser at SønderjyskE:

  • har vært seierløse mot Aalborg BK i sine forrige 5 seriekamper.
  • har ikke blitt beseiret i de 6 tidligere seriekampene hjemme.

Aalborg BK 

Aalborg BK vil delta i dette spillet etter en 1-0-seier i Superliga vs AC Horsens i sin forrige utflukt.

Det eneste navnet på målscorelisten for Aalborg BK var Tom van Weert (53 ‘).

I løpet av 5 av de siste 6 møtene som involverte Aalborg BK, ble det scoret et relativt lavt antall mål mellom dem og deres rivaler. Gjennomsnittlige mål per kamp i løpet av denne perioden nådde en middelmådig 1, med Aalborgs gjennomsnittlige antall mål på 0,67. Når vi vet at to spill aldri er like, må vi vente og finne ut om det mønsteret holder her i dette spillet eller ikke.

Tidligere resultater mellom dem viser at Aalborg BK:

  • har ikke blitt beseiret av SønderjyskE når de har spilt dem borte fra hjemmet i de 7 foregående seriekampene. Fans borte fra hjemmet har hatt mye å feire.
  • har ikke blitt slått i de to siste seriekampene på bortebane.
  • har ikke vunnet seier i de tre foregående seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at Aalborg BK og SønderjyskE kan ende opp med lite utbytte for begge lag. Det ser ut til at dette kan ende med uavgjort. Vi går for et veldig konkurransedyktig 1-1-resultat på slutten.