Tippetips Søndag Sheffield United vs Leeds United

Tippetips Søndag Sheffield United vs Leeds United 27/09

Sheffield United møter besøkende motstander Leeds United i denne Premier League-kampen søndag.

De mest komplette spådommene og statistikken for Sheffield United – Leeds United-spillet vises her – pluss de siste oddsene.

Sheffield United 

Sheffield United vil se etter et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Aston Villa, 1-0, i Premier League.

I den kampen oppnådde Sheffield United 28% ballbesittelse og 4 skudd på mål med 1 av dem på mål. På den andre siden hadde Aston Villa 18 skudd på mål med 2 på mål. Ezri Konsa (63 ‘) scoret for Aston Villa.

Sheffield United har slitt forgjeves med sine offensive styrker i nyere tid. Hans scorede mål stod på bare 2 mot fiendens lag i løpet av de siste seks utfordringene. I disse kampene har Sheffield United også sett antall totale mål mot dem nå 10.

På vei inn i dette møtet har Sheffield United ikke vunnet hjemme på sine to siste seriekamper.

Leeds United 

Leeds United vil delta i dette spillet etter 4-3 Premier League-seier mot Fulham i forrige kamp.

I det spillet hadde Leeds United 50% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 7 på mål. For Leeds United ble målene scoret av Hélder Costa (5 ‘, 57’), Mateusz Klich (41 ‘) og Patrick Bamford (50’). På den andre siden hadde Fulham 14 forsøk på mål med 6 på mål. Aleksandar Mitrović (34 ‘, 67’) og Bobby De Cordova-Reid (62 ‘) scoret for Fulham.

På sine seks siste møter har Leeds United lagt inn totalt 16 mål. Leeds United har heller ikke sluttet å score ved hver av disse anledningene. I løpet av denne perioden har forsvarerne deres sluppet inn 9 mål scoret av sine rivaler. Vi vil se om denne trenden kan opprettholdes i dette møtet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har en følelse av at Leeds United og Sheffield United vil være et spill med solide forsvar på begge sider. Et poengløst trekk virker som en reell mulighet, men vi må vente og se. Vår prognose er for et konkurransedyktig 0-0-resultat når sluttfløyta høres.