Tippetips Søndag Liverpool vs Arsenal

Tippetips Søndag Liverpool vs Arsenal 28/09

Liverpool møter mot besøkende fiender Arsenal i denne Premier League-kampen mandag.

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Liverpool mot Arsenal – pluss de siste oddsen.

Liverpool

Liverpool prøver å fortsette seiersrekke og forventer mer av det samme etter 2-7 EFL Cup-seier over Lincoln City.

I den kampen hadde Liverpool 72% ballbesittelse og 23 målforsøk med 12 på mål. For Liverpool var målscorerne Xherdan Shaqiri (9 ‘), Takumi Minamino (18’, 46 ‘), Curtis Jones (32’, 36 ‘), Marko Grujić (65’) og Divock Origi (89 ‘). Lincoln City nådde 12 målforsøk med 6 på mål. Adetayo Edun (61 ‘) og Lewis Montsma (67’) scoret for Lincoln City.

Liverpool har vært veldig sterke i angrep den siste tiden og scoret 22 mål over sine rivaler i løpet av de siste 6 kampene. I disse sammenstøtene har Liverpool også sett at antall mål tillatt når til sammen 10.

På vei inn i dette spillet er Liverpool ubeseiret i sine forrige 60 seriekamper på hjemmebane. En fantastisk hjemmepost.

Arsenal

Arsenal vil delta i dette spillet etter en 0-2 EFL Cup-seier som beseiret Leicester City i forrige kamp.

I den kampen hadde Arsenal 51% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 4 på mål. Målscorer for Arsenal var Eddie Nketiah (90 ‘). På den andre siden nådde Leicester City 15 målforsøk med to av dem på mål. Christian Fuchs (57 ‘Egenmål) var målscorer for Leicester City.

På de siste 6 møtene har Arsenal vunnet totalt 13 mål. Arsenal har også vært til stede på resultattavlen ved hver av disse anledningene. I den perioden har laget hatt 5 mål scoret mot dem. Imidlertid kan det hende at et slikt mønster ikke følger denne utfordringen.

Kommer inn i denne kampen har Arsenal ikke slått Liverpool på bortekamper de siste 7 seriekampene. Ikke noe bra.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Ser vi på begge lagene, har vi følelsen av at Liverpool ville ha muligheten til å være til stede på resultattavlen mange ganger. Arsenal vil ha store problemer med å gjennombore motstanderens nett, men vi kan se dem score. Vi spår en komfortabel 3-1-forskjell for Liverpool etter 90 minutter.