Tippetips Søndag Fulham vs Aston Villa 27/09

Tippetips Søndag Fulham vs Aston Villa 28/09

Aston Villa besøker motstandernes felt mandag for Premier League-kampen mot hjemmelaget, Fulham .

Alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Fulham mot Aston Villa er vist nedenfor (inkludert de beste oddsene).

Fulham

Fulham , vinneren av sin siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter 2-0 EFL Cup-seier mot Sheffield Wednesday.

I det spillet hadde Fulham 56% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 4 på mål. For Fulham ble målene scoret av Aboubakar Kamara (9 ‘) og Bobby De Cordova-Reid (32’). Sheffield Wednesday hadde 9 skudd på mål med 4 av dem på mål.

Scott Parkers Fulham har scoret totalt 9 ganger i sine forrige seks omganger. Sammenlignende er det totale antall mål de har sluppet inn på samme tid 10.

Aston Villa

Aston Villa kommer inn i dette oppgjøret etter en 0-3 EFL Cup-seier ved å slå Bristol City i deres siste utflukt.

I den kampen nådde Aston Villa 55% ballbesittelse og 19 målforsøk med 10 på mål. For Aston Villa var målscorerne Anwar El Ghazi (11 ‘), Bertrand Traoré (14’) og Ollie Watkins (73 ‘). På motstanderens side hadde Bristol City 12 skudd på mål med to av dem på mål.

I løpet av de siste 6 møtene har Aston Villa sikret så mange som 10 mål. Aston Villa har også klart å score i hver og en av disse kampene. I den perioden har de lidd 3 mål scoret av motstanderne.

Arrangementer før spillet viser at Aston Villa:

  • har ikke slått Fulham når de har spilt dem borte fra hjemmet i de 6 foregående seriekampene. Ikke noe bra.
  • har ikke blitt beseiret i de to siste bortekampene på bortebane.
  • har ikke vunnet seier de siste 8 seriekampene Svært dårlig.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at det mellom Aston Villa og Fulham kan være et spill med få sjanser til å score, men det vil være noen. La oss se hvordan spillet går, men det er en reell sjanse for at det ikke blir for mange muligheter til å score mål. Vi går for et jevnt 1-1 resultat når det ikke er mer igjen å spille.