Tippetips Sivasspor vs Maccabi Tel Aviv

På Europa League- programlisten for denne torsdagen vil Sivasspor ta imot Maccabi Tel Aviv .

Alle tippetips og statistikken for Sivasspor v Maccabi Tel Aviv-spillet vises her – pluss de siste oddsene.

Sivasspor

Sivasspor håper å komme tilbake på vinnersporet her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Villarreal, 5-3, i Europa League.

I den kampen oppnådde Sivasspor 33% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 6 av dem på mål. For Sivasspor var målscorerne Olarenwaju Kayode (33 ‘), Mustapha Yatabaré (43’) og Max-Alain Gradel (64 ‘). På motstanderens side hadde Villarreal CF 21 skudd på mål med 11 av dem på mål. Takefusa Kubo (13 ‘), Carlos Bacca (20’), Juan Foyth (57 ‘) og Paco Alcácer (74’, 78 ‘) scoret for Villarreal.

Det har vært sjelden i nyere tid at Sivasspor ikke har sluppet inn mål. Sannheten er urovekkende at Sivasspor har tillatt touchdowns på 5 av de siste 6 møtene, med totalt 12 mål i prosessen. Trenden vil imidlertid ikke nødvendigvis fortsette i neste kamp.

Maccabi Tel Aviv

Tidligere uavgjort Maccabi Tel Aviv 0-0 mot Hapoel Be’er Sheva i Ligat HaAl-kampen.

I løpet av de forrige 6 kampene har Maccabi Tel Aviv scoret totalt 6 ganger. Derfor gir dette dem et gjennomsnitt på 1 mål per kamp.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi føler at Maccabi Tel Aviv ville bli skuffet hvis han ikke klarte å score et mål mot Sivasspor. Imidlertid tror vi ikke at det vil nå dem å vinne. Vår prognose er en kamp 2-1 forskjell for Sivasspor når de treffer 90 minutter. Forhåpentligvis er det et bra spill.