Tippetips Sevilla FC vs Levante 01/10

Tippetips Sevilla FC vs Levante 01/10

Levante reiser til motstandernes felt torsdag for La Liga-kampen mot hjemmelaget Sevilla .

For alle våre kampspådommer, meningsmålinger og statistikk for Sevilla mot Levante, bla ned (inkludert de beste odds for kampen).

Sevilla FC

Sevilla , som prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter 1-3 La Liga-seieren over Cádiz.

I den kampen hadde Sevilla FC 76% ballbesittelse og 13 målforsøk med 4 på mål. For Sevilla FC ble målene scoret av Luuk de Jong (65 ‘), Munir El Haddadi (90’) og Ivan Rakitić (90 ‘). Cádiz hadde 12 forsøk på mål med 5 på mål. Sánchez Barahona (48 ‘) scoret for Cádiz.

Sevilla har vært på en god scoringsrekke, og har gjennomboret konkurransemålet i 100% av de siste 6 kampene.

De har nådd 12 mål i løpet av den perioden og har gitt inn totalt 6.

De tidligere møtene deres viser at Sevilla:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Levante i sine forrige 4 kamper.
  • er ubeseiret i sine forrige 11 seriekamper på hjemmebane. Det har vært imponerende.

Levante

Levante vil delta i denne kampen etter en 1-3 seier i La Liga mot Osasuna i deres siste utflukt.

I den kampen hadde Levante UD 60% ballbesittelse og 11 målforsøk med 5 av dem på mål. For Levante UD var målscorerne Gonzalo Melero (41 ‘), Roger Martí (77’) og José Luis Morales (81 ‘). På den andre siden hadde CA Osasuna 8 skudd på mål med 4 på mål. Roberto Torres (38 ‘) var målscorer for Osasuna.

Tallene forteller sin egen historie: Levante har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, med sine rivaler som scorer 11 mål samlet. På baksiden har Levante ikke vært for solid i det hele tatt. Til tross for dette gjenstår det å se om den trenden replikeres her i dette spillet eller ikke.

Foran dette møtet har ikke Levante vunnet mot Sevilla på bortekamper i de forrige 5 seriekampene. De er ikke de beste tallene borte fra hjemmet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Dette er en kamp der Sevilla kanskje kan score de nødvendige målene. Samtidig ville ikke Levante ha lett for å åpne scoringen, selv om vi ikke ville bli overrasket over å se dem svare med et mål på et eller annet tidspunkt i kampen. Vi satser på en avslappet 3-1-seier for Sevilla etter siste fløyte.