Tippetips SD Huesca vs Atlético de Madrid

Tippetips SD Huesca vs Atlético de Madrid 30/09

SD Huesca møter besøkende rivaler Atlético Madrid i La Liga-kampen onsdag.

Vår statistikk og statistikk for SD Huesca mot Atlético Madrid finner du her (inkludert de beste spillodds).

SD Huesca 

SD Huesca forbereder seg på denne konfrontasjonen som kommer fra en 1-1 uavgjort i La Liga mot Valencia.

I den kampen nådde SD Huesca 53% ballbesittelse og 17 målforsøk med 4 av dem på mål. Målscorer for SD Huesca var Dimitris Siovas (63 ‘). Valencia CF hadde 4 målforsøk med 2 på mål. Daniel Wass (38 ‘) scoret for Valencia CF.

Under tre mål per kamp ble de scoret i 5 av de siste 6 kampene der SD Huesca deltok. Når vi snakker om delingen av mål i løpet av den perioden, scoret motstanderne totalt 5 og SD Huesca scoret 6. Naturligvis er det ikke sikkert at den slags mønster holder her.

Atlético de Madrid 

Etter å ha fått et nederlag i sitt siste møte mot RB Leipzig i Champions League-aksjon, håper Atlético Madrid å snu det forrige resultatet her.

I den kampen hadde Atlético de Madrid 43% ballbesittelse og 9 målforsøk med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Atlético de Madrid, var João Félix (71 ‘). På den andre siden traff RB Leipzig 10 skudd på mål med 4 av dem på mål. Dani Olmo (50 ‘) og Tyler Adams (88’) scoret for RB Leipzig.

I løpet av de siste 6 kampene har Atlético Madrid scoret totalt 9 mål. Atlético Madrid har også klart å score i hver og en av disse kampene. I løpet av denne perioden har forsvarerne fått 4 mål scoret av sine rivaler.

Kommer inn i dette oppgjøret har Atlético Madrid vært ubeseiret i de siste 8 ligakampene på bortebane. Når de reiser, gjør de det veldig bra.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Det ser ut til at SD Huesca vil ha svært få muligheter til å score et mål mot Atlético Madrid, som med lidelse ville vite hvordan å vinne på en stram måte. Derfor forventer vi en enorm kamp med en 0-1-seier for Atlético Madrid ettersom den ekstra tiden blir brukt. Det blir et interessant spill å se på.