Tippetips San Marino vs Letonia

San Marino-laget skal spille mot det latviske laget denne onsdagen i neste internasjonale vennskapskamp.

For alle våre tippetips før kamp og statistikk for San Marino-laget vs Latvia, bla nedover – så vel som dagens kampodds.

San Marino

San Marino-laget går inn i denne kampen etter en tidligere uavgjort, 0-0, i Nations League mot Liechtenstein-laget.

I den kampen hadde San Marino-laget 39% ballbesittelse og 16 skudd på mål med 4 av dem på mål. På den andre siden traff Liechtenstein 6 skudd på mål med to av dem på mål.

San Marino-laget har ikke hatt imponerende statistikk i angrep de siste kampene. Målene deres ble satt på bare 1 mot motstandere i de siste 6 kampene. I disse kampene har San Marino-laget også sett antall motstanderes totale mål nå 15. Med dette allerede sagt gjenstår det å se om en slik trend vil holde seg her i denne kampen eller ikke.

Latvia

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist de møtte det maltesiske laget i Nations League-kampen, drømmer det latviske laget og deres tilreisende fans om et bedre resultat i denne kampen.

I den kampen hadde det latviske laget 46% ballbesittelse og 17 skudd på mål med 5 av dem på mål. Malta nådde 12 scoringsjanser med fire av dem på mål. Borg (96 ‘) scoret for Malta-laget.

Den offensive avantgarden til det latviske landslaget har hatt en betydelig mangel på mål i løpet av 6 møter, og scoret et utilfredsstillende antall på bare 4. I disse kampene har det latviske landslaget også sett antall totale mål mot dem komme klokka 4.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vårt inntrykk er at det latviske laget skal kunne score et par ganger mot San Marino-laget, som ikke ville ha lett for å score sitt eget mål. Vi spår en stille 0-2 ledelse for Latvia på slutten.