Tippetips San Marino vs Gibraltar

Nations League inventarlisten for denne lørdagen bringer oss San Marino-laget mot Gibraltar-laget .

Du kan finne våre tippetips og statistikk for San Marino mot Gibraltar-landslaget her – så vel som gjeldende kampodds.

San Marino

San Marino-laget vil spille denne kampen etter en tidligere likestilling, 0-0, i Nations League mot Liechtenstein-laget.

I den kampen oppnådde San Marino-laget 39% besittelse og 16 skudd på mål med 4 av dem på mål. På motstanderens side hadde Liechtenstein 6 skudd på mål med 2 av dem på mål.

Et vanlig trekk i de siste kampene i San Marino-laget er antall resultattavler på null.

Tatt i betraktning de siste seks møtene som ledet opp til denne, i fem av dem, ville et spill på begge lag å score ha vært en taper.

Gibraltar

Gibraltar-laget kommer til denne kampen etter en 0-1 Nations League-seier ved å beseire Liechtenstein-laget i deres siste kamp.

I den kampen oppnådde Gibraltar-laget 33% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 4 av dem på mål. Målscorer for Gibraltar-laget var De Barr (10 ‘). På den andre siden traff Liechtenstein 20 skudd på mål med 6 av dem på mål.

Etter å ha demonstrert sin appetitt for høyt scorende kamper, har mål kommet inn 22 ganger i de 6 foregående kampene der Gibraltar har tatt banen, og scoret i gjennomsnitt 3,67 mål hver kamp. Motstanderlag har scoret 17 av disse målene. Selvfølgelig kan det ikke fortsette å trene her.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at San Marino-laget kan finne mye motstand for å score et mål mot Gibraltar-laget som, med lidelse, kanskje ville klart å oppnå seieren på et minimum. Av denne grunn er vår spådom en veldig jevn kamp med en 0-1 seier for Gibraltar-laget etter 90 minutter. La oss se hvordan spillet går.