Tippetips Real Sociedad vs Valencia CF

Tippetips Real Sociedad vs Valencia CF 29/09

Valencia drar til motstandernes felt tirsdag for La Liga-oppgjøret mot verten Real Sociedad .

Se all data, statistikk og du vil finne billetter til Real Sociedad v Valencia-spillet nedenfor (inkludert de beste oddsene).

Real Sociedad 

Real Sociedad håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, en 0-3 seier i La Liga mot Elche.

I den kampen oppnådde Real Sociedad 61% ballbesittelse og 27 skudd på mål med 7 av dem på mål. For Real Sociedad ble målene scoret av Portu (55 ‘), Adnan Januzaj (77’) og Roberto López (90 ‘). Elche CF hadde 5 skudd på mål med 2 på mål.

Hans siste poeng illustrerer poenget med at det har vært mye styrke i Real Sociedad-forsvaret. Real Sociedad har gitt konkurrentene svært lite plass, slik at de bare kan forbi målvakten i løpet av de siste 6 møtene bare 3 ganger.

En titt på de tidligere resultatene viser at Real Sociedad:

  • har ikke blitt slått i ligaen av Valencia i sine forrige 3 kamper.
  • har ikke blitt slått i de to siste seriekampene hjemme.
  • har ikke vunnet hjemme de siste 3 seriekampene.

Valencia CF 

I sin siste kamp gjorde Valencia uavgjort 1-1 mot SD Huesca i La Liga-aksjer.

I den kampen hadde Valencia CF 47% ballbesittelse og 5 målforsøk med 2 på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Valencia CF var Daniel Wass (38 ‘). På den andre siden hadde SD Huesca 17 målforsøk med 4 på mål. Dimitris Siovas (63 ‘) var målscorer for SD Huesca.

I sin form har Valencia scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og sluppet inn 7 mål totalt. I forsvaret har ikke Valencia hatt det så bra. Kanskje snart kan vi se om det mønsteret kan opprettholdes her.

På vei inn i denne ligaen har Valencia ikke klart å vinne hjemmefra i de forrige 12 seriekampene. Hvem vet hvor lenge dette vil vare.

👥 Ansikt til ansikt

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi er tilbøyelige til å tenke at Real Sociedad kan være i stand til å generere sjansene til å score mer enn ett mål når de går ut på spillefeltet mot Valencia, som kan finne det vanskelig å slå det rivaliserende forsvaret. Vi forventer en avslappet 2-0-forskjell for Real Sociedad når sluttfløyta høres.