Tippetips Real Madrid CF vs Shakhtar Donetsk

Nedtellingen startet for at handlingen skulle finne sted i Champions League på onsdag da Real Madrid kjemper mot Shakhtar Donetsk .

Rull ned for å se spådommer, brukervalg og statistikk for Real Madrid – Shakhtar Donetsk – sammen med de beste oddsene for kampen.

Real Madrid FC

Real Madrid vil forbedre seg fra sin siste utflukt her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Cádiz, 0-1, i La Liga.

I den kampen oppnådde Real Madrid CF 74% ballbesittelse og 13 skudd på mål med to av dem på mål. hadde 14 målforsøk med 5 av dem på mål. Antony Lozano (16 ‘) scoret for Cádiz.

Zinedine Zidanes Real Madrid har krysset det rivaliserende målet totalt 7 ganger i løpet av sine siste 6 utespill. Sammenlignet når antallet mål de har mottatt i de samme kampene 5.

Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk kommer inn i dette spillet etter en 5-1 Premier League-seier mot FC Lviv i deres forrige opptreden.

Etter å ha bevist sin tiltrekningskraft mot høymålskamper, har det blitt scoret 22 ganger på de seks foregående møtene der Shakhtar Donetsk har tatt banen og scoret i gjennomsnitt 3,67 mål for hver kamp. Motstanderne hans har scoret 7 av disse målene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Shakhtar Donetsk har nok kraft til å riste Real Madrid-nettet. Dette kan imidlertid ikke være nok til å vinne. Vi forventer en utkjempet 2-1-forskjell for Real Madrid etter sluttfløyta. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.