Tippetips Premier League Aston Villa vs Burnley

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Aston Villa kjemper mot sin vakthavende gjest Burnley i denne Premier League-kampen torsdag.

Rull ned for Aston Villa v Burnley tippetips premier league og statistikk – samt aktuelle odds.

Aston Villa

Aston Villa vil prøve å holde seg på vinnersporet etter 1-0 Premier League-seieren over Wolves.

I den kampen oppnådde Aston Villa 50% ballbesittelse og 13 skudd på mål med 2 skudd på mål. Den eneste spilleren som scoret for Aston Villa var Anwar El Ghazi (90 ‘). han nådde 16 scoringsjanser med 7 av dem på mål.

Tre eller flere mål per kamp ble scoret i 5 av de 6 forrige møtene der Aston Villa har deltatt. Motstanderne deres scoret 11 ganger i denne perioden mens Aston Villa klarte å få 9. La oss se om den trenden kan fortsette her.

Når vi ser på dette spillet, har ikke Aston Villa tapt en ligakamp for Burnley i sine to tidligere møter.

Burnley

Burnley vil komme til dette møtet etter en 0-1 seier i Premier League mot Arsenal i deres siste kamp.

I det spillet hadde Burnley 36% ballbesittelse og 10 scoringssjanser med to av dem på mål. hadde 19 skudd på mål med 7 skudd på mål. Pierre-Emerick Aubameyang (73 ‘Egenmål) scoret for Arsenal.

Burnleys angrep har vært blottet for mål i de seks siste kampene, og scoret et skuffende antall på bare 3. I disse kampene har Burnley også sett antall mål mot dem nå 9.

Ser vi på dette spillet har ikke Burnley blitt slått av Aston Villa når de har spilt dem borte fra hjemmet i de to foregående seriekampene.

⚡ Våre tippetips premier league for denne fotballkampen

Ser vi på alle faktorene, mistenker vi at Aston Villa kan være i stand til å skape nok sjanser til å score flere mål. Samtidig ville ikke Burnley ha lett for å score sitt eget mål, selv om det er sannsynlig at de til slutt vil klare å score et mål. Vi velger en avslappet 3-1-seier for Aston Villa når tiden løper ut.