Tippetips Omonia Nicosia vs Olympiacos

Tippetips Omonia Nicosia vs Olympiacos 29/09

Denne kommende Champions League-kvalifiseringskampen ser Omonia Nicosia ta banen mot Olympiacos på tirsdag.

Se alle våre spådommer, statistikker og statistikker for Omonia Nicosia – Olympiacos-spillet nedenfor – sammen med de beste oddsene for spillet.

Omonia Nicosia 

Omonia Nicosia vil se etter et bedre resultat her etter å ha tapt i sin siste kamp mot Olympiacos, 2-0, i Champions League-kvalifiseringen.

Under tre mål per kamp ble de scoret i løpet av 5 av de siste 6 kampene der Omonia Nicosia var involvert. I forhold til ansvaret for målene i løpet av den perioden scoret motstanderne hennes en sum på 5 og Omonia Nicosia oppnådde totalt 7.

Olympiacos 

Olympiacos vil komme inn i dette spillet etter en 2-0-seier i Super Liga vs Panetolikos i sin forrige utflukt.

I det møtet hadde Olympiacos 62% ballbesittelse og 10 målforsøk med 4 av dem på mål. For Olympiacos var målscorerne Youssef El-Arabi (48 ‘) og Cafu (86’). På motstanderens side traff Panetolikos 3 skudd på mål med to av dem på mål.

En rekke effektive henrettelser fra Olympiacos ‘defensive enhet har ført til at antall mål de har sluppet til 2, med tanke på de siste 6 kampene som ble lagt til. I løpet av denne tiden nådde antall mål de scoret selv 13. Men et slikt mønster kan ikke fortsette i denne utfordringen.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Omonia Nicosia vil ha en sjanse til å slå Olympiacos forsvar, men likevel er det ikke nok til å overgå rivalen. Vi valgte en veldig nær 1-2 ledelse for Olympiacos når sluttfløyta høres. Et enkelt mål vil være nok.