Tippetips Odense BK vs Vejle BK

Tippetips Odense BK vs Vejle BK 04/10

Odense BK møter besøkende Vejle BK i Superliga-kampen søndag.

Rull ned for alle våre spådommer, brukervalg og statistikk for Odense BK – Vejle BK-kampen – pluss de siste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Odense BK 

Odense BK vil se etter å forbedre seg fra sin siste tur her etter å ha falt i sin siste kamp mot AGF Aarhus, 4-2, i Super League.

Den eneste målscoreren for Odense BK var Issam Jebali (9 ‘, 74’). Albert Erlykke (4 ‘), Bror Blume (15’), Patrick Mortensen (71 ‘) og Casper Højer Nielsen (80’) scoret for AGF Aarhus.

Det har vært veldig sjelden i nyere tid at Odense BK ikke har sluppet inn mål. Fakta viser at Odense BK har tillatt score i 6 av de siste 6 kampene, med totalt 11 mål på bortebane.

På vei inn i dette møtet er Odense BK ubeseiret i de siste 4 seriekampene hjemme.

Vejle BK 

I sin forrige kamp uavgjort Vejle BK 2-2 mot FC København i Super League-aksjon.

For Vejle BK var målscorerne Allan Sousa (62 ‘) og Raphael Dwamena (92’). Peter Ankersen (5 ‘) og Kamil Wilczek (61’) scoret for FC København.

Vejle BK har vært veldig effektiv når han leder i forhåndsvisning av denne kampen, etter å ha scoret 11 mål på sine seks siste kamper. Når det er sagt, har Vejle BK hatt sine egne problemer på forsvaret og sluppet inn mål i 5 av de samme møtene. Med alt det gjenstår å se om et slikt mønster opprettholdes her i dette møtet.

Når vi går inn i dette møtet, er Vejle BK uten seier i de to foregående seriekampene.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Analysen vår får oss til å tenke at Odense BK burde score noen flere mål enn sin rival i denne kampen. På den annen side vil Vejle BK ha mange vanskeligheter med å være til stede på resultattavlen, selv om det er sannsynlig at de ender med å score. Vi satset på en komfortabel 3-1-forskjell for Odense BK etter sluttfløyta.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter