Tippetips Notts County vs Altrincham 07/10

Tippetips Notts County vs Altrincham 07/10

I National League-kampen på stadion deres på onsdag vil Notts County- hjemmelaget bli sett inn på banen for å kjempe mot Altrincham .

Rull ned for alle tippetips, vedtekter og Notts County v Altrincham spillodds – pluss de siste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Notts County 

Notts County vil ha et bedre resultat her etter å ha blitt slått i sitt siste møte mot Dover Athletic, 1-0, i National League.

Neal Ardleys Notts County har scoret totalt 12 ganger i løpet av de siste 6 opptredenene. Sammenlignende når det totale antallet mål som de har sluppet inn i disse kampene 5.

Kommer inn i denne kampen er Notts County ubeseiret i sine forrige 9 seriekamper hjemme. Gjerne har ikke de besøkende lagene hatt en hyggelig dag her.

Altrincham

Tidligere trakk Altrincham 0-0 mot Weymouth i National League-aksjoner.

Mønsteret for at minst ett av lagene la poengene sine på null i spill der Altrincham deltar, har vært konsistent i det siste. Gjennomgang av de siste seks kampene viser oss at dette har skjedd 6 ganger. I løpet av disse konfrontasjonene har deres rivaler oppnådd et samlet antall mål på 7, og Altrincham har scoret 5.

På vei inn i dette møtet har Altrincham ikke vunnet på hjemmebane de siste 12 seriekampene. Hvem vet hvor lenge dette vil vare.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Notts County skal score de nødvendige målene når de konkurrerer mot Altrincham, som vil ha vanskelig for å slå motstanderens forsvar. Vi tror det vil være en velkommen 2-0 ledelse for Notts County når tiden løper ut.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter