Tippetips Nîmes vs PSG

Nîmes møter det besøkende Paris Saint-Germain i dette Ligue 1-spillet på fredag.

Våre tippetips og statistikk for Nîmes – Paris Saint-Germain-kampen finner du nedenfor – pluss de siste odds.

Nimes

Nîmes vil ønske å fortsette på vinnersporet etter 0-1-seieren i Ligue 1 mot Montpellier.

I den kampen hadde Nîmes 48% ballbesittelse og 8 målforsøk med 1 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for Nîmes var Renaud Ripart (84 ‘). Montpellier nådde 12 målforsøk med 2 på mål.

Jérôme Arpinons Nîmes har scoret 9 ganger på sine forrige seks opptredener. Sammenlignende når det totale antallet mål de har mottatt i de samme kampene 7.

På vei inn i dette møtet har Nîmes ikke klart å vinne hjemme i de to foregående seriekampene.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain går inn i dette spillet etter en 6-1 Ligue 1-seier over Angers SCO i deres siste utflukt.

I den kampen oppnådde Paris Saint-Germain 57% ballbesittelse og 18 målforsøk med 12 på mål. For Paris Saint-Germain var målscorerne Alessandro Florenzi (7 ‘), Neymar Jr (36’, 47 ‘), Julian Draxler (57’), Idrissa Gueye (71 ‘) og Kylian Mbappé (84’). nådde 8 målforsøk med 2 på mål. Ismaël Traoré (52 ‘) var målscorer for Angers SCO.

En rekke solide øvelser fra Paris Saint-Germains defensive enhet har sett antall mål mot dem stagnere på 3, med tanke på de 6 tidligere kampene som ble lagt til. I den perioden nådde antall mål de selv scoret 12.

På vei inn i dette møtet er Paris Saint-Germain ubeseiret i sine forrige to ligakamper på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår mening er at Paris Saint-Germain kanskje kan generere sjansene til å score mer enn ett mål borte fra hjemmet. Samtidig kan Nîmes synes det er vanskelig å score sitt eget mål, selv om vi ikke vil bli overrasket over å se dem generere noe målspill. Vår spådom er en avslappet 1-3-seier for Paris Saint-Germain når tiden løper ut.