Tippetips Newcastle United vs Everton

Everton som flytter til motstanderfeltet denne søndagen for Premier League-duellen mot hjemmelaget, Newcastle United .

Rull ned for å se tippetips og statistikk for Newcastle United – Everton – samt aktuelle odds.

Newcastle forent

Newcastle United forbereder seg på dette oppgjøret etter en uavgjort 1-1 i Premier League mot Wolves.

I den kampen hadde Newcastle United 37% ballbesittelse og 5 scoringsjanser med to av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Newcastle United var Jacob Murphy (89 ‘). På den andre siden traff Wolverhampton Wanderers 16 skudd på mål med 3 av dem på mål. Raúl Jiménez (80 ‘) var målscorer for Wolves.

Kamper med Newcastle United pleier å være spennende i det siste, med høy score er normen. I de siste seks kampene er det scoret totalt 22 mål for begge lagene til sammen, (i snitt 3,67 mål per kamp), hvorav 14 kommer fra Newcastle United. Selvfølgelig vil ikke trenden nødvendigvis fortsette her.

Når vi kommer tilbake til dette oppgjøret, har Newcastle United ikke klart å slå Everton i sine to siste seriekamper.

Everton

Etter å ha tapt i sin siste kamp mot Southampton i Premier League-kampen, vil Everton sikte på litt kompensasjon på dette feltet.

I den kampen oppnådde Everton 46% ballbesittelse og 6 skudd på mål med 2 av dem på mål. På den andre siden hadde Southampton 12 scoringsjanser med 6 av dem på mål. James Ward-Prowse (27 ‘) og Che Adams (35’) scoret for Southampton.

Etter å ha testet appetitten på offensivt produserte spill, har vi scoret 27 ganger i de foregående seks kampene der Everton har spilt, med et gjennomsnitt på 4,5 mål hver kamp. Motstanderlag har scoret 10 av disse målene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi mener at Newcastle United må spille veldig bra for å score mot Everton, som med lidelse kunne seire til slutt på kampen. Dette er grunnen til at vi lener oss mot et smalt 0-1 gap for Everton på slutten av reguleringstiden. Vi er overbevist om at det blir en tett kamp. Vi får se.