Tippetips Napoli vs AZ

Europa League-kamplisten for torsdag gir oss SSC Napoli mot AZ .

Se alle våre spådommer, statistikker og statistikker for SSC Napoli – AZ nedenfor – pluss de beste spilloddsene.

SSC Napoli

SSC Napoli , som prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter 4-1-prestasjonen i Serie A vs Atalanta.

I det møtet hadde SSC Napoli 49% ballbesittelse og 19 skudd på mål med 11 av dem på mål. For SSC Napoli var målscorerne Hirving Lozano (23 ‘, 27’), Matteo Politano (30 ‘) og Victor Osimhen (43’). På motstanderens side nådde Atalanta 13 skudd på mål med 4 på mål. Sam Lammers (69 ‘) scoret for Atalanta.

Møtene med SSC Napoli har ofte vært spennende i det siste, med tilstedeværelsen av poengscorere som et kjennetegn på skillet. På de siste seks møtene har det blitt scoret totalt 23 mål for begge lagene til sammen, (i gjennomsnitt 3,83 mål per kamp), med 16 av dem kreditert SSC Napoli. Selvfølgelig er et slikt mønster ikke sikkert å holde her.

AZ

I sin forrige kamp gjorde AZ 2-2 uavgjort mot VVV-Venlo i Eredivisie-aksjer.

For AZ ble målene scoret av Jesper Karlsson (2 ‘) og Calvin Stengs (24’). Evert Linthorst (86 ‘) og Giorgos Giakoumakis (88’) scoret for VVV-Venlo.

Statistikken lyver ikke: AZ har scoret i 6 av de siste 6 kampene sine og sett motstanderne sine score 13 mål totalt. På forsvaret har AZ noen svakheter å forbedre.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at AZ har nok krefter til å sette sitt preg mot SSC Napoli. Til tross for det, er det kanskje ikke nok til å vinne. Vi går for en nær 2-1 ledelse til SSC Napoli etter 90 minutter. Vi får se.