Tippetips Marseille vs RC Lens

Marseille er vert for RC Lens i denne Ligue 1-kampen denne fredagen.

Våre data, tippetip og valg for Marseille v RC Lens kan ses i sin helhet nedenfor – så vel som de beste oddsen.

Marseille

Marseille forventer et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Manchester City, 0-3, i Champions League.

I den kampen oppnådde Marseille 35% ballbesittelse og 2 skudd på mål med 2 av dem på mål. han nådde 8 scoringsjanser med fire av dem på mål. Ferrán Torres (18 ‘), İlkay Gündoğan (76’) og Raheem Sterling (81 ‘) scoret for Manchester City.

Det har vært veldig sjelden de siste kampene for Marseille å ha klart å unngå mål mot i løpet av 90 minutter. Fakta viser at Marseille har innrømmet touchdowns i 5 av sine siste 6 kamper, med totalt 7 mål på veien. Imidlertid kan det hende det ikke fortsetter å utvikle seg i denne utfordringen.

De tidligere kampene deres viser at Marseille:

  • De er ubeseiret i ligaen mot RC Lens på de siste 5 kampene.
  • er ubeseiret i sine 3 tidligere seriekamper på hjemmebane.

RC Lens

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist gang de møtte Lille i Ligue 1-kampen, håper RC Lens å snu det forrige resultatet her.

I den kampen hadde RC Lens 44% ballbesittelse og 7 skudd på mål med 2 av dem på mål. hadde 17 scoringssjanser med 6 av dem på mål. Burak Yılmaz (11 ‘), Jonathan Bamba (47’), Jonathan Ikoné (69 ‘) og Yusuf Yazıcı (79’) scoret for Lille.

I løpet av sine forrige 6 kamper har Franck Haises RC Lens konvertert sine angrep til mål totalt 9 ganger. Dette gir dem et gjennomsnitt på 1,5 mål per kamp.

De tidligere møtene deres viser at RC Lens:

  • har ikke registrert seier mot Marseille når de har spilt dem borte fra hjemmet i de siste 4 seriekampene. De har ikke gjort det bra når de forlater hjemmet.
  • de har ikke vunnet borte fra hjemmet de siste to seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi føler at RC Lens må spille veldig bra for å score mot Marseille, som med innsats godt kan oppnå seier. Det er derfor vår spådom er en tett 1-0 ledelse for Marseille når det ikke er mer å spille. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.