Tippetips Manchester United vs RB Leipzig

Manchester United møter RB Leipzig denne onsdagen i neste Champions League-kamp.

Se våre tippetips og statistikk for Manchester United – RB Leipzig-kampen nedenfor (inkludert de beste oddsen).

Manchester United

Manchester United forbereder seg på denne kampen etter uavgjort, 0-0, i Premier League mot Chelsea.

I den kampen oppnådde Manchester United 50% ballbesittelse og 14 skudd på mål med 4 av dem på mål. På den annen side hadde Chelsea 6 scoringsjanser med 1 av dem på mål.

Minst 3 mål per kamp ble scoret i 5 av de forrige 6 kampene Manchester United har deltatt i. Motstanderlagene scoret 10 ganger i denne perioden og Manchester United klarte å få totalt 13. Det er selvfølgelig ikke sikkert at det vil trenden her.

RB Leipzig

RB Leipzig kommer inn i denne kampen etter en 2-1 Bundesliga-seier mot Hertha Berlin i forrige kamp.

I den kampen oppnådde RB Leipzig 68% ballbesittelse og 26 scoringssjanser med 8 av dem på mål. For RB Leipzig var målscorerne Dayot Upamecano (11 ‘) og Marcel Sabitzer (77’). Hertha BSC traff 9 skudd på mål med to av dem på mål. Jhon Córdoba (8 ‘) scoret for Hertha Berlin.

På de siste seks møtene har RB Leipzig scoret totalt 14 mål. RB Leipzig har også klart å score i hver og en av disse kampene. I løpet av denne perioden har laget sluppet inn 3 mål scoret av motstanderne.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi tror at RB Leipzig vil ha liten sjanse til å score et mål mot Manchester United, som med innsats ville seire til slutt på kampen. Dette er grunnen til at vår spådom er en veldig defensiv kamp med en 1-0-seier for Manchester United etter 90 minutter. Vi håper det blir et stramt resultat.