Tippetips Manchester City vs Olympiacos

Manchester City spiller Olympiacos denne tirsdag i neste Champions League-kamp.

De mest komplette tippetips og statistikken for Manchester City – Olympiacos-spillet vises her – pluss de siste oddsene.

Manchester City

Manchester City håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, en 0-1 Premier League-seier over Sheffield United.

I det møtet oppnådde Manchester City 65% ​​ballbesittelse og 16 skudd på mål med 8 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Manchester City var Kyle Walker (28 ‘). På den andre siden hadde Sheffield United 4 scoringsjanser med 1 av dem på mål.

Hans siste resultater illustrerer poenget med at Manchester Citys bakspiller har gjort store anstrengelser. Manchester City har gitt svært lite plass til sine rivaler, og tolererer at de overgår målvakten i de siste 6 møtene bare 3 ganger.

Olympiacos

Olympiacos går inn i denne kampen etter en 2-0 Super League-seier mot Apollon Smyrni i deres forrige kamp.

I den kampen hadde Olympiacos 64% ballbesittelse og 12 scoringsjanser med 10 av dem på mål. På den andre siden hadde Apollon Smyrni 11 skudd på mål med 5 av dem på mål.

I løpet av 5 av de 6 siste kampene som Olympiacos deltok i, ble det scoret et relativt lavt antall mål mellom dem og deres motstandere. Gjennomsnittlig antall mål per kamp på den tiden kom til snaue 1,83, med Τhrylos sitt gjennomsnittlige antall mål igjen på 1,33. Det kan selvfølgelig ikke fortsette å trende i neste kamp.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi følte at Manchester City kanskje kunne skape nok sjanser til å score flere mål. På den annen side vil Olympiacos ha mange vanskeligheter med å score, men vi ser dem generere noe målspill. Vi går for en komfortabel 3-1-seier for Manchester City etter 90 minutter.