Tippetips Mainz vs Schalke

Mainz møter det besøkende laget Schalke i denne Bundesliga-kampen denne lørdagen.

Rull ned for å se tippetips og statistikk for Mainz v Schalke – sammen med de beste oddsene for kampen.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Mainz

Mainz vil se etter å forbedre seg fra sin siste utflukt her etter å ha blitt beseiret i sitt siste møte mot Augsburg, 3-1, i Bundesliga.

I den kampen oppnådde Mainz 51% ballbesittelse og 9 scoringssjanser med 4 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Mainz var Karim Onisiwo (64 ‘). På motstanderens side hadde FC Augsburg 1907 12 scoringsjanser med 6 av dem på mål. Ruben Vargas (40 ‘) og André Hahn (80’, 91 ‘) scoret for Augsburg.

Det har vært veldig sjelden i de siste kampene at Mainz har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene. Mainz har faktisk tillatt touchdowns i 6 av de siste 6 kampene, totalt 18 mål i løpet av den perioden.

Arrangementer før kampen viser at Mainz:

  • har ikke vunnet seieren mot Schalke i de to siste seriekampene.
  • de har ikke vunnet hjemme de siste 3 seriekampene.

Schalke

Schalke kommer inn i denne kampen etter en 1-4 seier på DFB-Pokal som ødelegger Schweinfurt i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Schalke 66% ballbesittelse og 18 scoringssjanser med 11 av dem på mål. For Schalke ble målene scoret av Vedad Ibišević (39 ‘), Alexander Schöpf (44’, 81 ‘) og Benito Raman (86’). På den andre siden nådde Schweinfurt 8 scoringsjanser med 4 av dem på mål.

Etter å ha lært sin appetitt for høyt scorende kamper, har det blitt scoret 20 ganger i de 6 foregående kampene der Schalke har sendt troppene sine, og scoret i gjennomsnitt 3,33 mål for hver kamp. Hans rivaler har scoret 13 av denne totalsummen. Når vi legger dette til side, må vi vente og se om en slik trend vedvarer her i dette spillet.

En titt på de tidligere resultatene viser at Schalke:

  • de er vinneløse mot Mainz i kamper spilt borte fra hjemmet de siste 2 seriekampene.
  • de har ikke vunnet på hjemmebane de siste 14 seriekampene. De trenger virkelig å gjøre noe med det.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vårt inntrykk er at Schalke vil ha liten sjanse til å score Mainz, som med innsats ville ha en sjanse til å vinne på et minimum. Så vi ser en tett 1-0-seier for Mainz etter sluttsignalet. Det skal være interessant.