Tippetips Lyngby BK vs Odense BK

På Super League-kampen på hjemmebanen på fredag, blir hjemmelaget Lyngby BK sett å sette sammen sine elleve for å kjempe mot Odense BK .

Rull ned for å se alle spådommer, plukker og statistikk for Lyngby BK – Odense BK, inkludert de siste kampoddsene.

Lyngby BK

Lyngby BK håper på et bedre resultat her etter å ha falt i sin siste kamp mot Vejle BK, 3-2, i Super League.

For Lyngby BK ble målene scoret av Emil Nielsen (10 ‘) og Jens Martin Gammelby (62’). Saeid Ezatolahi (45 ‘) og Jakub Schoop (64’) scoret for Vejle BK.

Det har ikke vært ofte i nyere tid at Lyngby BK har vist ulastelig forsvar. Realiteten er at Lyngby BK har scoret i 5 av sine siste 6 kamper, og nådd 12 mål på denne tiden. Selvfølgelig er en slik trend ikke sikkert å fortsette her.

Overholdelse av informasjonen før møtet, Lyngby BK:

  • De er ubeseiret i sine to siste seriekamper på hjemmebane.
  • de har ikke vunnet hjemme de siste 3 seriekampene.

Odense BK

Etter å ha fått et nederlag i sitt siste møte mot FC Midtjylland i Superliga-aksjoner, håper Odense BK og deres medfølgende fans å få et bedre resultat her.

Den eneste spilleren som scoret for Odense BK var Emmanuel Sabbi (26 ‘). Sory Kaba (66 ‘), Anders Dreyer (81’) og Pione Sisto (86 ‘) scoret for FC Midtjylland.

Odense BK har vært veldig effektiv i angrep i de siste kampene sine, og scoret 8 mål på de siste seks kampene. Dette legger ikke skjul på at Odense BK også kan forbedre seg defensivt etter å ha sluppet inn mål i 6 av de samme utfordringene.

Ser på tidligere resultater, Odense BK:

  • har ikke vunnet mot Lyngby BK når de har spilt dem borte fra hjemmet i de siste 5 seriekampene. Ikke noe bra.
  • har ikke vunnet på hjemmebane de siste 9 seriekampene. En dårlig strek.

Våre  beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotballekspert

Vårt inntrykk er at Lyngby BK vil lide mye for å kunne score mot Odense BK som med lidelse kunne vinne tett. Så vi spådde en spennende 0-1 forskjell for Odense BK etter sluttfløyta. La oss se hvordan spillet går.