Tippetips Lørdag Gladbach vs Union Berlin 26/09

Tippetips Lørdag Gladbach vs Union Berlin 26/09

I Bundesliga-kampen på hjemmebane lørdag, får vi se hjemmelaget Borussia Mönchengladbach være vert for Union Berlin .

For å se alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Gladbach mot Union Berlin, bla nedover – pluss de siste odds.

Borussia Mönchengladbach 

Borussia Mönchengladbach håper å bli bedre her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Borussia Dortmund, 3-0, i Bundesliga.

I den kampen oppnådde Borussia Mönchengladbach 53% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 2 på mål. På den andre siden hadde Borussia Dortmund 10 målforsøk med 4 på mål. Giovanni Reyna (35 ‘) og Erling Håland (54’, 78 ‘) scoret for Borussia Dortmund.

Tre eller flere mål per kamp er blitt scoret i 6 av de 6 siste kampene der Borussia Mönchengladbach har deltatt. Motstanderne hans scoret 7 ganger i denne perioden og Gladbach la til 17.

Kommer inn i dette spillet, er Borussia Mönchengladbach ubeseiret i sine forrige 3 seriekamper hjemme.

Union Berlin 

Etter å ha blitt slått i sitt siste møte i Augsburgs hender i Bundesliga-aksjoner, håper Union Berlin og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen hadde Union Berlin 58% ballbesittelse og 15 forsøkte mål med 3 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Union Berlin var Marius Bülter (75 ‘). FC Augsburg 1907 traff 9 skudd på mål med 5 av dem på mål. Ruben Vargas (40 ‘), Michael Gregoritsch (82’) og André Hahn (89 ‘) scoret for Augsburg.

Urs Fischer’s Union Berlin har scoret 8 ganger på de siste seks kampene. Samlet mål som de har innrømmet i samme periode når 8.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har følelsen av at Gladbach kanskje kan skape sjansene for å score mer enn ett mål. Union Berlin ville finne mye motstand for å slå det rivaliserende forsvaret, selv om de sannsynligvis ender med å unngå å bli stengt ute. Vi forventer en avslappet 3-1 forskjell for Gladbach når de treffer 90 minutter.