Tippetips Lørdag FC Midtjylland vs Randers

Tippetips Lørdag FC Midtjylland vs Randers 26/09

Randers reiser hjem til sine rivaler på lørdag for Super League-kampen mot hjemmelaget, FC Midtjylland .

Alle spådommer, brukervalg og statistikk for FC Midtjylland – Randers-kampen vises nedenfor (inkludert de beste oddsene).

FC Midtjylland 

FC Midtjylland vil delta i denne kampen etter uavgjort, 0-0, i Champions League-kvalifiseringen mot Slavia Praha.

Et tilbakevendende tema i de siste FC Midtjylland-kampene er det høye antallet nullpoeng.

Tatt i betraktning de siste seks møtene som ledet opp til denne, på så mange som fem av dem, ville et spill på BTTS ha vært en taper.

Kommer inn i dette møtet er FC Midtjylland ubeseiret i ligaen mot Randers i sine 18 tidligere kamper. En veldig lang ubeseiret rekke mot dem.

Randers 

I kampen før dette remte Randers 1-1 mot AGF Aarhus i Super League-aksjon.

Den eneste spilleren som scoret for Randers var Alhaji Kamara (87 ‘). Patrick Mortensen (90 ‘) var målscorer for AGF Aarhus.

Statistikken lyver ikke: Randers har blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene, og ser motstanderne score 7 mål samlet. Defensivt har Randers sett sine svakheter avslørt. Selvfølgelig holder ikke den slags mønster seg nødvendigvis i denne utfordringen.

Når vi går inn i dette møtet, har ikke Randers slått FC Midtjylland i bortekamper de siste 14 seriekampene. Gjerne en pinlig strek som besøkende.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Ser vi på begge lagene, har vi følelsen av at FC Midtjylland ville klart å være til stede på resultattavlen minst to ganger når de er vert for Randers, som ville finne mye motstand for å komme på resultattavlen. Vi forventer en hyggelig 2-0 ledelse for FC Midtjylland til slutt.