Tippetips Lørdag Brighton vs Manchester United

Tippetips Lørdag Brighton vs Manchester United 26/09

Manchester United besøker hjemmet til sine rivaler på lørdag for Premier League-kampen mot hjemmelaget, Brighton & Hove Albion .

Rull ned for alle våre spådommer, statistikker og statistikker for Brighton v Manchester United-spillet (inkludert de beste spilloddsene).

Brighton & Hove Albion 

Brighton & Hove Albion vil se etter en ny seier etter 0-2 EFL Cup-seier over Preston North End.

I det møtet oppnådde Brighton & Hove Albion 54% ballbesittelse og 11 målforsøk med 5 på mål. For Brighton & Hove Albion var målscorerne Alireza Jahanbakhsh (57 ‘) og Alexis Mac Allister (75’). På motstanderens side hadde Preston North End 4 skudd på mål med 1 av dem på mål.

De siste resultatene viser at dette har vært gode tider for Brighton & Hove Albion-forsvaret. Brighton & Hove Albion har lukket sine barrierer, og tolererer dem bare å bryte gjennom buen i løpet av de siste seks kampene.

Manchester United

Manchester United vil delta i dette spillet etter en 0-3 EFL Cup-seier som slo Luton Town i forrige kamp.

I det møtet hadde Manchester United 58% ballbesittelse og 19 skudd på mål med 12 på mål. For Manchester United var målscorerne Mata (44 ‘), Marcus Rashford (88’) og Mason Greenwood (90 ‘). På den andre siden hadde Luton Town 10 forsøk på mål med 2 på mål.

I løpet av de siste seks møtene har Manchester United scoret totalt 10 mål. Manchester United har også scoret ved hver av disse anledninger. I løpet av denne perioden har forsvaret hatt 6 mål scoret av sine rivaler. Selvfølgelig kan ikke den slags mønster fortsette her.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har følelsen av at Brighton vil ha veldig liten sjanse til å score mot Manchester United, som med lidelse kanskje kan vinne kampen uten å slippe inn et mål. Dette er grunnen til at vi lener oss mot en spennende 0-1 forskjell for Manchester United til slutt. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.