Lokomotiv Moscow vs Bayern Munich

Listen over Champions League-kamper for tirsdag bringer oss til Lokomotiv Moskva som kjemper mot Bayern München .

Hele vår seksjon av tippetips, statistikk og valg for Lokomotiv Moscow og Bayern München-kampen finner du nedenfor – i tillegg til de beste oddsen.

Lokomotiv Moskva

Lokomotiv Moskva vil se etter å forbedre seg fra sin siste tur her etter å ha tapt i sin siste kamp mot Rotor Volgograd, 1-2, i Premier League.

Den eneste spilleren som scoret for Lokomotiv Moskva var Dmitry Rybchinskiy (29 ‘). Flamarion (19 ‘) og Andrés Ponce (57’) scoret for Rotor Volgograd.

Lokomotiv Moskva har ikke hatt noen problemer med å score, og bryter det rivaliserende nettet i 100% av de siste 6 kampene.

De har klart å akkumulere åtte mål i løpet av den perioden og har sluppet inn totalt 5. Det kan imidlertid ikke fortsette trenden her.

Bayern München

Bayern München kommer inn i denne kampen etter en 5-0-seier i Bundesliga over Eintracht Frankfurt i forrige kamp.

I den kampen hadde Bayern München 61% ballbesittelse og 20 skudd på mål med 9 av dem på mål. For Bayern München var målscorerne Robert Lewandowski (10 ‘, 26’, 60 ‘), Leroy Sané (72’) og Jamal Musiala (90 ‘). Eintracht Frankfurt hadde 9 scoringsjanser med 3 av dem på mål.

Bayern Münchens kirurgiske lovbrudd har gitt en overflod av mål i de siste 6 utfordringene, (21 for å være presis. Det betyr at de i gjennomsnitt har oppnådd utrolige 3,5 mål scoret per kamp i løpet av denne tiden.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Bayern München ville klare å score flere mål i denne kampen. På den annen side tror vi ikke at Lokomotiv Moskva kan være til stede på resultattavlen, men vi tror det er sannsynlig at de vil svare med noen. Vi går for en stille 1-3 ledelse for Bayern München etter hvert som tiden går ut.