Tippetips Liverpool vs FC Midtjylland

Det er lite igjen til at handlingen skal finne sted i Champions League på tirsdag når Liverpool kjemper mot FC Midtjylland .

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk for Liverpool mot FC Midtjylland – så vel som de beste oddsen.

Liverpool

Liverpool , som prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter en 2-1 Premier League-prestasjon mot Sheffield United.

I den kampen oppnådde Liverpool 62% ballbesittelse og 17 skudd på mål med 5 av dem på mål. For Liverpool ble målene scoret av Roberto Firmino (41 ‘) og Diogo Jota (64’). hadde 13 skudd på mål med 2 av dem på mål. Sander Berge (13 ‘) scoret for Sheffield United.

Møter som inkluderer Liverpool har ofte vært spennende den siste tiden, med rikelig med scoringsaksjoner som regelen snarere enn unntaket. I de siste seks kampene har det blitt scoret totalt 21 mål for begge lag til sammen, (i snitt 3,5 mål per kamp) med 10 av dem som kommer fra Liverpool.

FC Midtjylland

FC Midtjylland kommer inn i denne kampen etter en 2-3 Super League-seier som formørker Brøndby IF i deres siste kamp.

For FC Midtjylland ble målene scoret av Anders Dreyer (62 ‘), Pione Sisto (73’) og Erik Sviatchenko (90 ‘). Andreas Bruus (16 ‘) og Jesper Lindstrøm (51’) scoret for Brøndby IF.

I alt 5 av de 6 tidligere møtene der FC Midtjylland har spilt, er det scoret tre eller flere mål. Gjennomsnittlig antall kommentarer per kamp den tiden er 3,83, hvorav gjennomsnittlige mål for FC Midtjylland var 2,17. Vi skal finne ut om den trenden kan fortsette her.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at Liverpool skal score de nødvendige målene. FC Midtjylland ville finne mye motstand for å feire en poengsum, selv om vi ikke ville bli overrasket over å se dem score. Vår spådom er en stille 3-1 ledelse for Liverpool etter 90 minutter.