Tippetips Levante vs Celta de Vigo

Levante ønsker de besøkende til Celta de Vigo velkommen i denne La Liga-kampen mandag.

Se vår fullstendige del av stippetips, statistikk og valg for kampen mellom Levante og Celta de Vigo nedenfor – i tillegg til de beste oddsen.

Levante

Levante vil ha et bedre resultat her etter å ha blitt slått i sin siste kamp mot Athletic Bilbao, 2-0, i La Liga.

I den kampen oppnådde Levante UD 49% ballbesittelse og 6 målforsøk med 1 på mål. Athletic Bilbao nådde 14 skudd på mål med 5 på mål. Álex Berenguer (68 ‘) og Williams (79’) scoret for Athletic Bilbao.

Det har ikke vært ofte i de siste kampene at Levante har holdt buen på null. Faktisk har Levante innrømmet touchdowns i 5 av sine siste 6 kamper, totalt 10 mål på denne tiden.

På vei inn i dette sammenstøtet har ikke Levante tapt en seriekamp mot Celta de Vigo i de siste 3 kampene.

Celta Vigo

Celta de Vigo håpet på å snu det forrige resultatet her, mens de gled over nederlag sist gang de møtte Atlético Madrid .

I den kampen hadde Celta de Vigo 52% ballbesittelse og 15 skudd på mål med 5 av dem på mål. På motstanderens side hadde Atlético de Madrid 9 målforsøk med 4 på mål. Luis Suárez (6 ‘) og Yannick Carrasco (95’) scoret for Atlético de Madrid.

Celta de Vigos angrep har slitt med å score mål på de siste seks møtene, og scoret et utilfredsstillende antall på bare 3. I disse kampene har Celta de Vigo også sett motstandernes totale mål nå 9 Kanskje snart kan vi se om det mønsteret kan opprettholdes i dette spillet.

Når vi går inn i dette møtet, har ikke Celta de Vigo vunnet på hjemmebane de siste 6 seriekampene.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har følelsen av at mellom Celta de Vigo og Levante vil det ikke være mye action i områdene, men et mål vil dukke opp. Det vil være interessant å se hvordan spillet utfolder seg, men det er veldig mulig å trekke lavt poengsum. Vi tror det blir en konkurransedyktig 1-1 uavgjort på slutten.