Tippetips Leicester City vs West Ham United

Tippetips Leicester City vs West Ham United 04/10

Leicester City vil kjempe mot sine besøkende fiender West Ham i denne Premier League-kampen søndag.

Se alle våre spådommer, statistikk og statistikk for Leicester City mot West Ham nedenfor – pluss de siste spillodds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Leicester City 

Leicester City håper å vinne igjen etter seier 2-5 i Premier League mot Manchester City.

I det spillet hadde Leicester City 28% ballbesittelse og 7 målforsøk med 7 på mål. For Leicester City ble målene scoret av Jamie Vardy (37 ‘, 53’, 58 ‘), James Maddison (77’) og Youri Tielemans (88 ‘). På den andre siden traff Manchester City 16 skudd på mål med 5 av dem på mål. Riyad Mahrez (4 ‘) og Nathan Aké (84’) scoret for Manchester City.

Møter med Leicester City har ofte vært underholdende i det siste, og det forventes mye scoringsaksjon. I de siste 6 utfordringene har det gått inn 23 mål for begge lagene til sammen (i snitt 3,83 mål per kamp), med 12 av dem som kommer fra Leicester City.

På vei inn i dette møtet har ikke Leicester City tapt en seriekamp mot West Ham på de siste 4 møtene.

West Ham United 

Ved å bli slått i sitt forrige møte mot Everton i EFL Cup-aksjon, vil West Ham sikte på en viss kompensasjon på dette feltet.

I den kampen hadde West Ham United 48% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for West Ham United var Robert Snodgrass (46 ‘). På den andre siden traff Everton 14 skudd på mål med 6 av dem på mål. Dominic Calvert-Lewin (11 ‘, 78’, 84 ‘) og Richarlison (56’) scoret for Everton.

Totalt 5 av de 6 foregående kampene som involverer West Ham, har tre eller flere mål blitt scoret. Gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp i løpet av denne perioden er 3,83, hvorav det gjennomsnittlige antallet touchdowns for West Ham endte på 2,33. Selvfølgelig er den typen trend ikke sikker på å fortsette i neste møte.

Tidligere resultater viser at West Ham:

  • har ikke vunnet seier mot Leicester City når de har spilt dem borte fra hjemmet i de to siste seriekampene.
  • har ikke klart å vinne hjemmefra de siste 2 seriekampene.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Noe forteller oss at West Ham vil ha en sjanse til å komme på resultattavlen mot Leicester City. Imidlertid er det kanskje ikke nok til å seire. Vi tror det vil være en nær 2-1 ledelse for Leicester City når sluttsignalet høres. Vi håper det blir et stramt resultat.