Tippetips Leeds United vs Wolves

Wolves tar turen hjem til sine rivalers hjem mandag for Premier League-oppgjøret mot hjemmelaget Leeds United .

Se alle tippetips og statistikk  for Leeds United – Wolves-spillet nedenfor (inkludert de beste kampodds).

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Leeds United

Leeds United kommer til denne kampen med en uavgjort 1-1 i Premier League vs Manchester City.

I det møtet hadde Leeds United 52% ballbesittelse og 12 målforsøk med 7 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Leeds United var Rodrigo Moreno (59 ‘). På motstandersiden nådde Manchester City 23 målforsøk med to av dem på mål. Raheem Sterling (17 ‘) scoret for Manchester City.

Kamper med Leeds United har vist seg å være underholdende den siste tiden, og det forventes mange mål. I de siste 6 kampene har det blitt scoret totalt 23 mål for begge lag til sammen, (i gjennomsnitt 3,83 mål per kamp) med 14 av dem som tilhører Leeds United. Når det er sagt, må vi se om den trenden fortsetter i dette spillet eller ikke.

Analyse av tidligere resultater viser at Leeds United:

  • har ikke slått Wolves på de siste 3 seriekampene.
  • de har ikke blitt beseiret i de ti siste seriekampene hjemme. De har vært veldig tøffe her.

Wolverhampton Wanderers

Wolves vil delta i denne kampen etter en 1-0 Premier League-seier over Fulham i deres siste kamp.

I den kampen hadde Wolverhampton Wanderers 47% ballbesittelse og 14 skudd på mål med 5 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Wolverhampton Wanderers var Pedro Neto (56 ‘). På den andre siden hadde Fulham 10 skudd på mål med 2 på mål.

Wolves ‘angripende styrke har gjort en forgjeves innsats for å score mål i løpet av seks kamper, og har hakket opp et skuffende antall på bare 4. I disse kampene har Wolves også sett at antallet totale mål mot dem når 9. .

Kommer inn i denne kampen er Wolves ubeseiret mot Leeds United når de har spilt dem borte fra hjemmet i de to foregående seriekampene.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter

Vårt inntrykk er at Wolves og Leeds United ikke vil gjøre det som trengs for å komme på resultattavlen. La oss se hvordan spillet går, men det er en reell sjanse for at det ikke blir for mange muligheter til å score mål. Vi kan se en lukket 0-0 poengsum når den ekstra tiden forbrukes.