Tippetips Leeds United vs Leicester City

På Premier League-oppgjøret på hjemmebane mandag blir verten Leeds United sett klar for et besøk fra Leicester City .

De mest komplette tippetips og statistikken for Leeds United – Leicester City-spillet vises her – i tillegg til de beste oddsene.

Leeds United

Leeds United håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, en 0-3 Premier League-seier mot Aston Villa.

I den kampen oppnådde Leeds United 60% ballbesittelse og 27 skudd på mål med 9 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Leeds United var Patrick Bamford (55 ‘, 67’, 74 ‘). På den andre siden traff Aston Villa 12 skudd på mål med 4 av dem på mål.

I de siste seks kampene har Marcelo Bielsas Leeds United funnet målet 10 ganger, og oppnådd et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp som tilsvarer 1,67.

De tidligere møtene deres viser at Leeds United:

  • har ikke vunnet seieren mot Leicester City i de siste 3 seriekampene.
  • har ikke vunnet hjemme de siste 2 seriekampene.

Leicester city

Leicester City vil delta i denne kampen etter en 1-2 seier i Europa League og beseiret AEK Athens i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Leicester City 48% ballbesittelse og 11 scoringssjanser med 6 av dem på mål. For Leicester City ble målene scoret av Jamie Vardy (18 ‘) og Hamza Choudhury (39’). traff 7 skudd på mål med 3 av dem på mål. Muamer Tanković (49 ‘) var målscorer for AEK Athens.

Brendan Rodgers ‘Leicester City har scoret 11 ganger i sine forrige seks kamper. Totalt antall mål som de har sluppet inn i samme periode, utgjør totalt 7.

Foran denne sammenstøtet er Leicester City ubeseiret i sine forrige 3 seriekamper på bortebane.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vår mening er at mellom Leicester City og Leeds United kan det bli en veldig tett kamp, ​​med begge lag som nøytraliserer hverandre. For øyeblikket peker alt mot et mulig slips. Vi tror det blir en veldig nær 1-1 uavgjort etter 90 minutter.