Tippetips Lech Poznań vs Benfica

Fans av begge lag gjør seg klare til at handlingen finner sted i Europa League torsdag når Lech Poznań møter Benfica .

Våre tippetips og statistikk for Lech Poznań – Benfica finner du her (inkludert de beste spill oddsen).

Lech Poznań

Lech Poznań håper å komme tilbake på vinnersporet her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Jagiellonia Białystok, 2-1, på Ekstraklasa.

Den eneste spilleren som scoret for Lech Poznań var Jakub Moder (82 ‘). Taras Romanczuk (2 ‘) og Maciej Makuszewski (68’) scoret for Jagiellonia Białystok.

Minst 3 mål per kamp er blitt scoret i 5 av de 6 siste møtene der Lech Poznań har spilt. Motstanderlag scoret 4 ganger i disse kampene mens Lech Poznań sanket totalt 16.

Benfica

Benfica vil delta i denne kampen etter en 0-3 seier i Primeira Liga som ødelegger Rio Ave i forrige kamp.

I den kampen oppnådde Benfica 53% ballbesittelse og 13 målforsøk med 6 på mål. For Benfica var målscorerne Luca Waldschmidt (6 ‘, 45’) og Gabriel (84 ‘). nådde 4 skudd på mål med 2 på mål.

I løpet av de siste seks møtene har Benfica vunnet totalt 16 mål. Benfica har også scoret ved hver av disse anledningene. I den perioden har laget lidd 6 mål scoret av motstanderne. Når vi legger dette til side, vil tiden vise om en slik trend holder seg i dette møtet eller ikke.

Våre  beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotballekspert

Vår mening er at Lech Poznań kommer til å score mot Benfica, til tross for at dette kanskje ikke er nok til å overgå rivalen. Vi går for en veldig nær 1-2 seier for Benfica ettersom den ekstra tiden blir brukt. Forhåpentligvis er det et bra spill.