Tippetips Lamia vs Volos 05/10

Tippetips Lamia vs Volos 05/10

Lamia er vert for besøkende klubb Volos i Super League-kampen mandag.

Full prediksjon, statistikk før kamp og brukervalg for Lamia v Volos vises her på denne siden – så vel som de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Lamia 

Lamia vil se etter et bedre resultat her etter å ha blitt slått i sin siste kamp mot AEK Athens, 3-0, i Super League.

I den kampen hadde Lamia 47% ballbesittelse og 8 skudd på mål med 7 på mål. På den andre siden nådde AEK Athen 17 målforsøk med 12 på mål. Levi Garcia (14 ‘), Nenad Krstičić (65’) og Bright Enobakhare (85 ‘) scoret for AEK Athens.

Lamia har ikke hatt imponerende støtende statistikk i de siste kampene. Målene deres scoret stagnerte på bare 3 mot fiendens lag i de siste 6 opptredenene. I disse kampene har Lamia også sett antall totale mål mot dem nå 9. Men det er ikke sikkert at den slags mønster fortsetter i denne utfordringen.

Volos

I forrige møte trakk Volos 0-0 mot PAOK i Super League-aksjon.

I den kampen hadde Volos 41% ballbesittelse og 5 målforsøk med 3 på mål. PAOK traff 12 skudd på mål med 6 av dem på mål.

Volos ‘offensive avantgarde har slitt med å score mål i løpet av de siste 6 møtene, og scoret et lite antall på bare 4. I disse kampene har Volos også sett at antall mål scoret av motstanderne når 9.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vårt inntrykk er at Volos vil trenge å jobbe veldig bra for å gjennombore garnene mot Lamia, som med innsats kanskje kan score det vinnende målet. Derfor ser vi en veldig kjempet kamp med en 1-0-seier for Lamia på slutten av reguleringstiden. Midtbanen blir hovedpersonen.