Tippetips Kolding IF vs Esbjerg

Kolding IF tar imot gjestelaget Esbjerg i 1. divisjonskamp lørdag.

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk og meningsmåling for Kolding IF mot Esbjerg-spillet – sammen med de beste oddsene for spillet.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Kolding IF

Kolding IF spiller denne kampen etter 1-1 uavgjort i 1. divisjon vs Skive IK.

Det har vært veldig sjelden de siste kampene for Kolding IF å ha klart å unngå mål mot i løpet av 90 minutter. Faktisk har Kolding IF innrømmet kommentarer i 6 av de siste 6 kampene, som har lagt til 16 mål i løpet av den perioden. Det vil være interessant å finne ut om dette mønsteret kan opprettholdes i dette møtet.

Kommer inn i dette spillet er Kolding IF uten seier i sine siste 4 seriekamper. Hans fans er ikke lykkelige i det hele tatt.

Esbjerg

I forrige møte trakk Esbjerg 2-2 mot Viborg FF i 1. divisjonsaksjon.

I løpet av de siste seks møtene har Esbjerg vunnet hele 11 mål. Esbjerg har heller ikke sluttet å score hver gang. I løpet av denne perioden har forsvarsspillerne sluppet inn 8 mål scoret mot ham.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter

Dette er en kamp der Kolding IF trolig vil kunne krysse målstreken til Esbjerg, til tross for at dette kanskje ikke er nok til å forhindre en knockdown. Vi satset på en utkjempet 1-2 forskjell for Esbjerg når sluttfløyta høres. Det blir et forsvarsspill.