Tippetips İstanbul Başakşehir vs PSG

Begge lag gir seg til Champions League-aksjon denne onsdagen når İstanbul Başakşehir spiller Paris Saint-Germain .

Våre tippetips og valg for İstanbul Başakşehir – Paris Saint-Germain kan sees i sin helhet nedenfor, inkludert de siste kamp oddsen.

Istanbul Başakşehir

Istanbul Başakşehir håper å gjenta sitt siste resultat, etter en 5-1 seier i Süper Lig mot Antalyaspor.

For İstanbul Başakşehir ble målene scoret av Edin Višća (11 ‘, 23’), İrfan Kahveci (27 ‘), Enzo Crivelli (35’) og Giuliano (83 ‘). Lukas Podolski (14 ‘) scoret for Antalyaspor.

Et tilbakevendende aspekt av Istanbul Başakşehirs nylige kamper er det store antallet tomme målscorere.

Tatt i betraktning de siste seks kampene som ledet opp til denne, i fem av dem, ville et spill på “Begge lagene å score” ha vært en taper.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain vil komme til dette møtet etter en 4-0 Ligue 1-seier mot Dijon i deres forrige kamp.

I den kampen oppnådde Paris Saint-Germain 55% ballbesittelse og 20 målsjanser med 9 av dem på mål. For Paris Saint-Germain ble målene scoret av Moise Kean (3 ‘, 23’) og Kylian Mbappé (82 ‘, 88’). På den andre siden nådde Dijon FCO 16 scoringsjanser med 3 av dem på mål.

En rekke sterke øvelser fra Paris Saint-Germains defensive enhet har sett at antall innrømmede mål stagnerer på 3, med tanke på de 6 tidligere kampene som ble lagt til. På den tiden nådde antallet mål som de selv har scoret 20. Med alt og det vil tiden vise om en slik trend gjentas i denne kampen.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Ser vi på alle faktorene, mistenker vi at İstanbul Başakşehir vil ha en sjanse til å krysse Paris Saint-Germain-mållinjen, men det er kanskje ikke nok til å forhindre et nederlag. Vi forventer en kjempet 1-2 seier for Paris Saint-Germain når tiden løper ut. La oss se hvordan spillet går.