Tippetips Hvidovre vs Fredericia

Tippetips Hvidovre vs Fredericia 01/10

Fredericia drar hjem til sine rivaler på torsdag for 1. divisjonskampen mot verten Hvidovre .

Rull ned for alle spådommer, brukerundersøkelser og statistikk for Hvidovre mot Fredericia-kampen, inkludert de siste kampoddsene.

Hvidovre 

Hvidovre håper å bli bedre her etter å ha blitt slått i sin siste kamp mot Hobro IK, 1-2, i 1. divisjon.

Hvidovre har slitt med å slå rivalforsvar den siste tiden. Hans tall i linjen med “mål for” stagnerer på bare 4 mot motstandere i løpet av hans siste 6 utspill. I disse kampene har Hvidovre også sett antall motstanderes totale mål nå 11.

Når han kommer inn i dette spillet, er Hvidovre uten seier på de siste 5 seriekampene. Tilhengerne hans er med rette frustrerte.

Fredericia 

Fredericia kom til dette møtet etter en 1-0-seier i 1. divisjon mot Silkeborg IF i forrige kamp.

Statistikken forteller historien hennes: Fredericia har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene sine og sluppet inn 8 mål samlet. I forsvaret har Fredericia vaklet for mye. Selvfølgelig er den slags mønster ikke sikker på å holde denne utfordringen.

På vei inn i dette møtet er Fredericia uten seier borte fra hjemmet de siste 4 seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi føler at Hvidovre vil trenge å jobbe veldig bra for å score et mål mot Fredericia som med lidelse kanskje klarer å score minst en gang og dermed vinne kampen. Med tanke på det ovennevnte, satset vi på en veldig kjempet 0-1 forskjell for Fredericia når sluttfløyta høres. Vi håper det blir et stramt resultat.