Tippetips Getafe vs Real Betis 29/09

Tippetips Getafe vs Real Betis 29/09

I La Liga-sammenstøtet på stadion deres på tirsdag, ser vi hjemmelaget Getafe komme inn på banen for å kjempe mot Real Betis .

Alle våre spådommer, statistikker og brukerens valg av Getafe mot Real Betis er vist nedenfor – pluss de siste kampoddsene.

Getafe 

Getafe forbereder seg på denne konfrontasjonen som kommer fra en likestilling, 0-0, i La Liga versus Alaves.

I den kampen hadde Getafe 53% ballbesittelse og 11 skudd på mål med 4 på mål.

Getafe har slitt med å slå rivaliserende forsvar i de siste kampene. De scorede målene stagnerte på bare 1 mot fiendens lag i løpet av de siste 6 kampene. I disse kampene har Getafe også sett antall rivalers totale mål nå 5. Med tidligere resultater til side, må vi vente og se om en slik trend vedvarer i denne neste kampen eller ikke.

På vei inn i dette møtet har Getafe ikke blitt slått i ligaen av Real Betis i sine forrige 4 kamper.

Real Betis 

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Real Madrid i La Liga-aksjer, håper Real Betis og deres medfølgende fans å få et bedre resultat her.

I den kampen hadde Real Betis 45% ballbesittelse og 15 målforsøk med 5 av dem på mål. For Real Betis ble målene scoret av Aïssa Mandi (35 ‘), William Carvalho (37’) og Emerson (48 ‘Selvmål). På den annen side hadde Real Madrid CF 11 målforsøk med 4 på mål. Federico Valverde (14 ‘) og Sergio Ramos (82’) scoret for Real Madrid CF.

I de siste seks kampene har Manuel Pellegrinis Real Betis vært i stand til å score 6 ganger. Derfor gir dette dem et gjennomsnitt på 1 scoret mål per kamp.

Når vi går inn i dette møtet, har ikke Real Betis vunnet mot Getafe når de har spilt dem borte i de to foregående seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi at Real Betis må spille veldig bra for å være til stede på resultattavlen mot Getafe, som med innsats ville oppnå seier. Av denne grunn lener vi oss mot en veldig kjempet kamp med 1-0-fordel for Getafe på slutten. Vi får se hva som skjer. Vi håper å se et fast spill.