Tippetips Fredericia vs Viborg FF

Viborg FF reiser til motstanderens bane denne fredagen for 1. divisjonskamp mot verten Fredericia .

Bla ned for alle tippetips og statistikk for Fredericia mot Viborg FF – så vel som aktuelle kampodds.

Fredericia

Fredericia håper å komme tilbake på vinnersporet her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Esbjerg, 3-1, i 1. divisjon.

Fredericia har ikke hatt noen problemer med å score, og knekker rivalnettet hver gang de tar banen i de siste 6 kampene.

De har klart å samle 9 mål i løpet av den perioden og har sluppet inn totalt 7.

Viborg FF

Viborg FF vil delta i denne kampen etter 3-0-seier i 1. divisjon mot FC Helsingør i forrige kamp.

Etter å ha vist sin kjærlighet til høyt scorende kamper, har mål kommet inn 21 ganger i de foregående 6 kampene der Viborg FF har sendt troppene sine, og i gjennomsnitt scoret 3,5 mål hver kamp. Motstanderlagene har scoret 6 av totalen. Historiske resultater til side, gjenstår det å se om en slik trend vedvarer i neste kamp.

På vei inn i denne kampen har ikke Viborg FF blitt slått i sine forrige 10 seriekamper på bortebane. For et utrolig resultatløp.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har en følelse av at Viborg FF og Fredericia kunne finne muligheter til å score, kanskje få dem til å gjøre det på et tidspunkt i kampen. La oss se hvordan dette ender, men uavgjort virker som en reell mulighet. Vi forventer et meget konkurransedyktig 2-2-resultat på slutten av reguleringstiden.