Tippetips Fotball Wolfsberger AC vs Dinamo Zagreb

Wolfsberger AC vil gå i aksjon mot Dinamo Zagreb denne torsdagen i neste Europa League-kamp.

Alle fotball tippetips og statistikk for Wolfsberger AC – Dinamo Zagreb-kampen vises nedenfor – pluss de siste kampoddsene.

Wolfsberger AC

Wolfsberger AC håper å gjenta sitt siste resultat, etter 0-2 Bundesliga-seier mot Cashpoint SCR Altach.

For Wolfsberger AC var scorerne Eliel Peretz (73 ‘) og Dario Vizinger (79’).

Kamper som Wolfsberger AC har spilt i har ofte vært spennende i det siste, med høy scoringer som normen. I de siste 6 utfordringene har det kommet totalt 21 mål for begge lagene, (i gjennomsnitt 3,5 mål per kamp), med 13 av disse som kommer fra Wolfsberger AC.

Dinamo Zagreb

Etter å ha blitt beseiret i sitt siste møte i hendene på NK Osijek i Prva League-kampen, håper Dinamo Zagreb og deres medfølgende fans å få et bedre resultat her.

Marin Pilj (55 ‘) og Mario Jurčević (90’) scoret for NK Osijek.

En rekke utestående øvelser fra Dinamo Zagreb-forsvaret har sett antall innrømmede mål stagnere ved 3, med tanke på de siste 6 møtene til sammen. I løpet av den samme tidsperioden nådde antall mål de scoret 9. Det kan selvfølgelig ikke fortsette å trende i denne kampen.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vi har følelsen av at Dinamo Zagreb vil ha en sjanse til å slå Wolfsberger ACs forsvar. Men dette er kanskje ikke nok til å forhindre et fall. Vi forventer en veldig nær 2-1-seier for Wolfsberger AC når tiden løper ut. Vi håper det blir et stramt resultat.