Tippetips Fotball Union Berlin vs VfL Wolfsburg

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Union Berlin møter sin vakthavende gjest VfL Wolfsburg i denne Bundesliga-duellen denne lørdagen.

Se hele delen av  tippetips fotball og  statistikk  for Union Berlin – VfL Wolfsburg-kampen nedenfor – pluss de siste kampoddsene.

Union Berlin

Union Berlin håper å gjenta det siste resultatet, 2-0 Bundesliga-seieren over Werder Bremen.

På det møtet nådde Union Berlin 43% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 2 skudd mellom de tre stavene. For Union Berlin ble målene scoret av Sheraldo Becker (12 ‘) og Taiwo Awoniyi (28’). På den andre siden hadde SV Werder Bremen 11 scoringsjanser med to av dem på mål.

Union Berlin har vært på en god poengsum og krysset mållinjen i 100% av de siste 6 kampene sine.

De har nådd 10 mål i løpet av denne perioden mens de slipper inn totalt 10.

På vei inn i denne kampen er Union Berlin ubeseiret i de siste 6 ligakampene hjemme.

VfL Wolfsburg

Etter å ha tapt i sin siste kamp mot Borussia Dortmund i Bundesliga-kampen, håper VfL Wolfsburg og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen oppnådde VfL Wolfsburg 41% ballbesittelse og 21 sjanser til å score med 5 av dem på mål. Borussia Dortmund nådde 14 scoringsjanser med 8 skudd mellom de tre stavene. Manuel Akanji (66 ‘) og Jadon Sancho (90’) scoret for Borussia Dortmund.

I løpet av de siste seks møtene har Oliver Glasners VfL Wolfsburg omgjort angrepene sine til mål 10 ganger. Dette gir dem et gjennomsnitt på 1,67 scorede mål per kamp.

Når vi ser på denne ligaen, har ikke VfL Wolfsburg vunnet de siste 3 seriekampene.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Vårt inntrykk er at VfL Wolfsburg og Union Berlin vil være et spill med solide forsvar på begge sider. På grunn av den lite forutsigbare handlingen er det veldig vanskelig å forutsi et annet resultat enn uavgjort. Vi satser på en jevn 0-0 uavgjort når det ikke er mer igjen å spille.